Рецепт Печиво з яблук фото

Печиво з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей простий рецепт приготування печива з яблук допоможе вам не тільки швидко спорудити смачний і корисний десерт для всієї родини, але і вирішити проблему шкільних сніданків і"перекусів" на роботі!

Опис приготування:

Просте в приготуванні, ароматне і м'яке печиво з яблук сподобається і дорослим, і дітям. Це ідеальний варіант для сніданку, полудня або швидкого"перекусу" . Візьміть його з собою на роботу - чашка кави з цим ситним і легким печивом додасть вам бадьорості і сил для подальших трудових подвигів! Печиво з яблук довго не черствіє, швидко втаязикє голод і займає зовсім небагато місця - загалом, справжній подарунок для"офісного планктону" .

Отже, розповідаю, як приготувати печиво з яблук - покрокові фото повинні допомогти вам розібратися в цьому нехитрому процесі.

  • Яблука - 3 штуки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Ізюм - За смаком (опціонально)
печиво з яблук - фото крок 1
В першу чергу, розм'якшити вершкове масло за допомогою мікрохвильової плити або водяній лазні.
печиво з яблук - фото крок 2
Змішаємо цукор з корицею.
печиво з яблук - фото крок 3
Вобьем яйця.
печиво з яблук - фото крок 4
Яблука вимиємо, очистимо від шкірки, видалимо серцевину і нарізаємо м'якоть на маленькі шматочки.
печиво з яблук - фото крок 5
Додамо їх до яєчно-цукрової суміші. Відправимо туди ж гашене оцтом соду, просіяне борошно і ванільний цукор. Перемішаємо і швидко замісити туге тісто еластичне.
печиво з яблук - фото крок 6
Сформуємо з тіста кругле печиво товщиною приблизно 1 сантиметр. Укладемо його рядами на змащений маслом або застелений пекарської папером деко.
печиво з яблук - фото крок 7
Випікати будемо приблизно 20 хвилин в розігрітій до 180С духовці.
печиво з яблук - фото крок 8
Готове печиво злегка остудити. Тепле, м'яке, ароматне печиво з яблук з домашнім компотом, міцним чаєм або кавою - це просто казка! Спробуйте!

Схожі рецепти