Печиво з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт приготування печива з яблук допоможе вам не тільки швидко спорудити смачний і корисний десерт для всієї родини, але і вирішити проблему шкільних сніданків і "перекусів" на роботі!
Просте в приготуванні, ароматне і м'яке печиво з яблук сподобається і дорослим, і дітям. Це ідеальний варіант для сніданку, полудня або швидкого "перекусу" . Візьміть його з собою на роботу - чашка кави з цим ситним і легким печивом додасть вам бадьорості і сил для подальших трудових подвигів! Печиво з яблук довго не черствіє, швидко втаязикє голод і займає зовсім небагато місця - загалом, справжній подарунок для "офісного планктону" .
Отже, розповідаю, як приготувати печиво з яблук - покрокові фото повинні допомогти вам розібратися в цьому нехитрому процесі.
- Яблука - 3 штуки
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2/3 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Ізюм - За смаком (опціонально)
В першу чергу, розм'якшити вершкове масло за допомогою мікрохвильової плити або водяній лазні.
Змішаємо цукор з корицею.
Вобьем яйця.
Яблука вимиємо, очистимо від шкірки, видалимо серцевину і нарізаємо м'якоть на маленькі шматочки.
Додамо їх до яєчно-цукрової суміші. Відправимо туди ж гашене оцтом соду, просіяне борошно і ванільний цукор. Перемішаємо і швидко замісити туге тісто еластичне.
Сформуємо з тіста кругле печиво товщиною приблизно 1 сантиметр. Укладемо його рядами на змащений маслом або застелений пекарської папером деко.
Випікати будемо приблизно 20 хвилин в розігрітій до 180С духовці.
Готове печиво злегка остудити. Тепле, м'яке, ароматне печиво з яблук з домашнім компотом, міцним чаєм або кавою - це просто казка! Спробуйте!