Печиво з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Корисне і смачне печиво з додаванням моркви готується дуже просто. Його із задоволенням будуть їсти навіть ті дітки, які не люблять моркву.
Солодке і яскраве печиво з моркви до вечірнього чаю - це дуже смачно і корисно. Багато діток не люблять моркву, а ось такі печива вони з'їдять із задоволенням. Приготувати в домашніх умовах печиво з моркви дуже легко, було б бажання:) У цьому вам допоможе цей простий рецепт і до вечірнього чаю або на полуденок діткам у вас буде смачна випічка - печиво з моркви. Готуємо і насолоджуємося!
- Морква - 2 штуки (великі)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Масло або маргарин - 200 грам
- Сода - 1 Чайна ложка (без гірки! )
- Джем - 150 грам (густий)
- Борошно - 3-3, 5 склянки
Збиваємо яйця з цукром.
Додаємо натерту на середній терці моркву і перемішуємо.
Вершкове масло або маргарин розтопити і охолодити. Додамо до суміші яєць і моркви, перемішаємо.
Додаємо соду, перемішуємо. Потім потроху досипати борошно і замішуємо тісто.
Тісто не повинно бути дуже крутим.
Ділимо тісто на невеликі шматочки і розгортаємо з кожного шматочка корж. Товщина коржі - приблизно 0, 5 см.
Викладаємо в центр коржі трохи густого джему.
Складаємо корж навпіл і кінці Придавлюємо, щоб джем не витік в процесі випічки.
Злегка надрезаем кінчики ножем. Викладаємо печива на деко, змащений олією і випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20.