Печиво у вигляді тварин
(покроковий рецепт з фото)
Просте у виконання, недороге за вартістю інгредієнтів і дуже смачне печиво, яким напевно захочуть поласувати і дорослі, та діти. Читайте, як приготувати печиво у вигляді тварин.
1. Готуємо два види тесту: темне і світле.
2. В одну миску просіваємо борошно і цукрову пудру (для світлого тесту), а в іншу - борошно і какао-порошок (для темного тесту).
3. Додаємо в обидві миски вершкове масло, ванілін і яєчний жовток.
4. Вимішуємо тісто, після цього ставимо його на одну годину в холодильник.
5. Потім дістаємо охолоджене тісто і ще раз його вимішуємо.
6. Тепер можна приступати до створення печива. Тісто розгортаємо на поверхні, розсипаної борошном, і вирізаємо фігурки будь-якої форми. Комбінувати кольори тесту можна накладанням одного типу тесту на інший. 7. Приготоване тісто викладаємо на деко, який був застелений пергаментом для випікання. Духовку виставляємо на 170 градусів, випікаємо в ній печиво протягом 10 - 13 хвилин.
- Вершкове масло - 150 грам (для світлого тесту)
- Цукрова пудра - 100 грам (для світлого тесту)
- Яєчний жовток - 1 штука (для світлого тесту)
- Борошно - 240 грам (для світлого тесту)
- Ванілін - 1 щіпка (для світлого тесту)
- Вершкове масло - 75 грам (для темного тесту)
- Темний шоколад - 1 За смаком (для прикраси)
- Цукрова пудра - 50 грам (для темного тесту)
- Борошно - 100 грам (для темного тесту)
- Яєчний жовток - 1 штука (для темного тесту)
2. В одну миску просіваємо борошно і цукрову пудру (для світлого тесту), а в іншу - борошно і какао-порошок (для темного тесту).
3. Додаємо в обидві миски вершкове масло, ванілін і яєчний жовток.
4. Вимішуємо тісто, після цього ставимо його на одну годину в холодильник.
5. Потім дістаємо охолоджене тісто і ще раз його вимішуємо.
6. Тепер можна приступати до створення печива. Тісто розгортаємо на поверхні, розсипаної борошном, і вирізаємо фігурки будь-якої форми. Комбінувати кольори тесту можна накладанням одного типу тесту на інший. 7. Приготоване тісто викладаємо на деко, який був застелений пергаментом для випікання. Духовку виставляємо на 170 градусів, випікаємо в ній печиво протягом 10 - 13 хвилин.