Печиво у вигляді черепашок
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати печиво у вигляді черепашок. Для цього, звичайно, вам знадобиться спеціальна форма для випічки, але в іншому - рецепт дуже простий! думаю, вам сподобається результат!
Взагалі я дуже люблю робити домашню випічку, і зазвичай уплітає її саме свіжої, прямо з печі. Але це не той випадок, печиво краще охолодити і навіть потримати в холодильнику і залишити на наступний день, щоб воно стало більш щільним і хрустким. Спробуйте, а простий рецепт печива у вигляді черепашок я розкрию прямо зараз!
- Маргарин - 200 грам
- Плавлений сир ванільний - 200 грам (я беру звичайні солодкі плавлені сирки, але можна брати і пастоподібні вершкові сири або навіть жирний сир)
- Борошно - 200 грам
- Цукор - За смаком
1. Маргарин і сирки охолодити в морозилці або холодильнику і натремо на тертці. Посипаємо борошном і цукром і приступаємо до вимішуванню тесту.
2. Ось такий консистенції і щільності повинно вийти тісто. Замотати його в харчову плівку і охолодити в морозилці 10-15 хвилин.
3. Тепер його буде простіше розкачати, нарізати шматочками, а ці шматочки викладаємо в формочки для печива, трохи придавив, щоб "черепашка" відбилась і у печива була потрібна форма.
4. Випікаю я таке печиво приблизно півгодини при 180 градусах. Коли зарум'яниться і буде кришитися при протикає - печиво готове!