Рецепт Печиво у вигляді черепашок фото

Печиво у вигляді черепашок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати печиво у вигляді черепашок. Для цього, звичайно, вам знадобиться спеціальна форма для випічки, але в іншому - рецепт дуже простий! думаю, вам сподобається результат!

Опис приготування:

Взагалі я дуже люблю робити домашню випічку, і зазвичай уплітає її саме свіжої, прямо з печі. Але це не той випадок, печиво краще охолодити і навіть потримати в холодильнику і залишити на наступний день, щоб воно стало більш щільним і хрустким. Спробуйте, а простий рецепт печива у вигляді черепашок я розкрию прямо зараз!

  • Маргарин - 200 грам
  • Плавлений сир ванільний - 200 грам (я беру звичайні солодкі плавлені сирки, але можна брати і пастоподібні вершкові сири або навіть жирний сир)
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - За смаком
печиво у вигляді черепашок - фото крок 1
1. Маргарин і сирки охолодити в морозилці або холодильнику і натремо на тертці. Посипаємо борошном і цукром і приступаємо до вимішуванню тесту.
печиво у вигляді черепашок - фото крок 2
2. Ось такий консистенції і щільності повинно вийти тісто. Замотати його в харчову плівку і охолодити в морозилці 10-15 хвилин.
печиво у вигляді черепашок - фото крок 3
3. Тепер його буде простіше розкачати, нарізати шматочками, а ці шматочки викладаємо в формочки для печива, трохи придавив, щоб"черепашка" відбилась і у печива була потрібна форма.
печиво у вигляді черепашок - фото крок 4
4. Випікаю я таке печиво приблизно півгодини при 180 градусах. Коли зарум'яниться і буде кришитися при протикає - печиво готове!

Схожі рецепти