Печиво «Ізабелла»

Печиво «Ізабелла»
Кількість порцій: 24 Час приготування: 30 хв.
Домашня випічка вам до смаку більше подобається, ніж магазинна? Любіть радувати себе і близьких солоденьким до чаю без зайвого клопоту? Тоді обов'язково придивіться до цих приголомшливим печеньки!

опис приготування:

Хочу поділитися з вами відмінним способом, як приготувати печиво "; Ізабелла" з додаванням шоколадних дропси. Це дивно ніжне, хрустке і дуже смачне печиво точно не залишить вас байдужими. До речі, крім шоколаду, урізноманітнити класичний рецепт можна горішками або цукатами, наприклад. Перед подачею можете присипати печенько цукровою пудрою або зробити глазур.

  • цукор— 270 грам(в ідеалі: 200 грам білого і 70 - коричневого)
  • сіль— 1 щіпка
  • яйце— 1 штука(+ 1 жовток)
  • Вершкове масло— 220 грам
  • борошно— 300 грам(приблизно)
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • молоко— 2 чайних ложки
  • шоколад— За смаком
Печиво 1. У глибокій мисці з'єднайте розм'якшене вершкове масло з білим і коричневим цукром, розітріть. Додайте яйце і 1 жовток, для аромату - ванільний екстракт. Все перемішайте до однорідності. Паралельно включіть її, щоб та встигла розігрітися до 180 градусів.

Печиво 2. продовжуючи перемішувати, всипте сухі інгредієнти: просіяне з сіллю і розпушувачем борошно.

Печиво 3. Додайте в тісто трішки молока і шоколадні дропси. Ще раз перемішайте. От і все, Testo майже. Швидко і просто, чи не так?

Печиво 4. Підготуйте лист, застелите його пергаментом і змастіть за бажанням маслом.

Печиво 5. Викладіть печиво на відстані один від одного. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде приблизно 24 середнього розміру печенюшек.

Печиво 6. Надішліть деко в духовку і випікайте ласощі буквально хвилин 10.

Печиво 7. якщо перетримати, печиво буде занадто сухим. Остудіть його трохи - і можна подавати до чаю. Смачного!

Схожі рецепти

Компот з винограду «Ізабелла» на зиму

Компот з винограду «Ізабелла» на зиму

Компот з винограду "; Ізабелла" мені дуже подобається своєю природною солодкістю і легкої, злегка відчутною терпкуватим. Цей компот варто того, щоб його приготувати! опис приготування: рецепт, як приготувати компот з винограду "; Ізабелла" на зиму, досить простий, але в той же час дуже смачний...

читати далі
Варення з винограду «Ізабелла»

Варення з винограду «Ізабелла»

Виноград сорту "; Ізабелла" невибагливий і урожай дає відмінний. Аромат винограду насичений і приємний, смак з кислинкою. З такого винограду можна приготувати сік, варення або густий конфітюр. опис приготування: Дуже смачне і ароматне варення без кісточок. Чути легка кислинка. Готове варення д...

читати далі
Чанахи в мультиварці

Чанахи в мультиварці

Грузинська кухня — це завжди 100% смачно, пікантно і дуже незвично! Пропоную приготувати чанахи в мультиварці, тим самим, заощадивши свій час, ми отримаємо чудовий результат. пробуємо! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування чанахи в мультиварці. Для цієї страви, вам знадоб...

читати далі
Салат з квашеної капусти з горошком

Салат з квашеної капусти з горошком

Поділюся сьогодні з вами рецептом приготування салату з квашеної капусти з горошком. Виходить дуже бюджетно, дієтично і при цьому ситно. будучи студенткою, я просто обожнювала його готувати! смачно! опис приготування: Перед вами швидкий і простий рецепт як приготувати салат з квашеної капусти ...

читати далі
Соус для смаженої курки

Соус для смаженої курки

ніжний, ароматний вершковий соус для смаженої курки в домашніх умовах перетворить звичайне гаряче блюдо в по-справжньому ресторанне блюдо. опис приготування: Цей дивовижний соус можна зробити не тільки на основі м'якого сиру, але використовувати також тертий твердий сир. Цей простий рецепт соу...

читати далі