Печиво «Ізабелла»
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка вам до смаку більше подобається, ніж магазинна? Любіть радувати себе і близьких солоденьким до чаю без зайвого клопоту? Тоді обов'язково придивіться до цих приголомшливим печеньки!
Хочу поділитися з вами відмінним способом, як приготувати печиво "ізабелла" з додаванням шоколадних дропси. Це дивно ніжне, хрустке і дуже смачне печиво точно не залишить вас байдужими. До речі, крім шоколаду, урізноманітнити класичний рецепт можна горішками або цукатами, наприклад. Перед подачею можете присипати печенько цукровою пудрою або зробити глазур.
- Цукор - 270 грам (в ідеалі: 200 грам білого і 70 - коричневого)
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука(+ 1 жовток)
- Вершкове масло - 220 грам
- Борошно - 300 грам (приблизно)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Молоко - 2 чайних ложки
- Шоколад - За смаком
1. У глибокій мисці з'єднайте розм'якшене вершкове масло з білим і коричневим цукром, розітріть. Додайте яйце і 1 жовток, для аромату - ванільний екстракт. Все перемішайте до однорідності. Паралельно включіть її, щоб та встигла розігрітися до 180 градусів.
2. Продовжуючи перемішувати, всипте сухі інгредієнти: просіяне з сіллю і розпушувачем борошно.
3. Додайте в тісто трішки молока і шоколадні дропси. Ще раз перемішайте. От і все, Testo майже. Швидко і просто, чи не так?
4. Підготуйте лист, застелите його пергаментом і змастіть за бажанням маслом.
5. Викладіть печиво на відстані один від одного. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде приблизно 24 середнього розміру печенюшек.
6. Надішліть деко в духовку і випікайте ласощі буквально хвилин 10.
7. Якщо перетримати, печиво буде занадто сухим. Остудіть його трохи - і можна подавати до чаю. Смачного!