Рецепт Компот з винограду «Ізабелла» на зиму фото

Компот з винограду «Ізабелла» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Виноград
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Заготовки, Напої, Компоти

Компот з винограду "ізабелла" мені дуже подобається своєю природною солодкістю і легкої, злегка відчутною терпкуватим. Цей компот варто того, щоб його приготувати!

Рецепт, як приготувати компот з винограду "ізабелла" на зиму, досить простий, але в той же час дуже смачний! Я закочував такий компот в літрові баночки, але можна також закатати в 3-літрові бутилькі, просто пропорційно збільште кількість інгредієнтів.

  • Виноград "ізабелла" - 600 грам
  • Вода - 2 L
  • Цукор - 1 Склянка
компот з винограду
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кількість інгредієнтів вказана на 2 баночки об'ємом 1 літр.
компот з винограду
У кожну баночку покладіть промиті під проточною водою ягідки винограду. Я закладаю приблизно 1/3 обсягу банки, можна трохи більше або менше, все залежить від ваших смакових уподобань.
компот з винограду
Залийте баночки крутим окропом і залиште на 15 хвилин.
компот з винограду
Потім злийте воду з банок в каструлю, дуже зручно для цього користуватися спеціальною кришкою з дірочками. Додайте 1 стакан цукру і доведіть воду до кипіння.
компот з винограду
Залийте киплячу воду назад в банки і закатати металевими кришками. Компот готовий, спочатку він прозорий, але після охолодження придбає красивий ніжно-рожевий колір.

Схожі рецепти