Рецепт Печиво «гулянка» фото

Печиво «гулянка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати печиво"Барні" в домашніх умовах, вам знадобиться мінімальний набір продуктів. Виходить воно таке ж, як і від виробника. Найголовніше - дотримання рецептури.

Опис приготування:

Якщо ви приготуєте печиво"Барні" в домашніх умовах, ваші діти гідно оцінять кулінарний шедевр. Навіть для самих дорогих гостей можна приготувати цей десерт до чаю. Бісквітні ведмежата виходять дуже ніжними і смачними, а додавши в одну частину тіста какао, вийде справжній десерт"Барні" .

  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванільний цукор - За смаком
печиво
1. Насамперед відокремлюємо жовтки від білка, після чого окремо збиваємо білки до утворення густої піни, окремо розтираємо жовтки з цукром. Ванілін можна використовувати в чистому вигляді, а можна у вигляді цукру.
печиво
2. Потім з'єднуємо обидві маси, акуратно перемішуючи.
печиво
3. Отримана маса повинна бути трохи густіше сметани.
печиво
4. Беремо форми, змащуємо їх маслом і заливаємо. Частина маси можна змішати з какао - тоді можна зробити справжнього ведмедя Барні (з шоколадною прошарком).
печиво
5. Відправляємо форми в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Як тільки печиво зарум'яниться, його можна витягати. Не поспішайте витягати печиво з форм - дайте йому охолонути, щоб воно добре відстало від стінок.

Схожі рецепти