Печиво «гулянка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо ви хочете приготувати печиво"Барні" в домашніх умовах, вам знадобиться мінімальний набір продуктів. Виходить воно таке ж, як і від виробника. Найголовніше - дотримання рецептури.
Опис приготування:
Якщо ви приготуєте печиво"Барні" в домашніх умовах, ваші діти гідно оцінять кулінарний шедевр. Навіть для самих дорогих гостей можна приготувати цей десерт до чаю. Бісквітні ведмежата виходять дуже ніжними і смачними, а додавши в одну частину тіста какао, вийде справжній десерт"Барні" .
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - За смаком
1. Насамперед відокремлюємо жовтки від білка, після чого окремо збиваємо білки до утворення густої піни, окремо розтираємо жовтки з цукром. Ванілін можна використовувати в чистому вигляді, а можна у вигляді цукру.
2. Потім з'єднуємо обидві маси, акуратно перемішуючи.
3. Отримана маса повинна бути трохи густіше сметани.
4. Беремо форми, змащуємо їх маслом і заливаємо. Частина маси можна змішати з какао - тоді можна зробити справжнього ведмедя Барні (з шоколадною прошарком).
5. Відправляємо форми в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Як тільки печиво зарум'яниться, його можна витягати. Не поспішайте витягати печиво з форм - дайте йому охолонути, щоб воно добре відстало від стінок.