Рецепт Гулянка фото

Гулянка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Какао
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги , Печиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Думаю, всі діти люблять це бісквітне печиво зі злаками та молочним кремом. А я ось придумала, як приготувати Барні в домашніх умовах. Випікаю, як пиріг, а потім розрізаю на шматочки. Дуже смачно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування Барні - справжня знахідка! Дітей у мене немає, тому я готую таку смакоту для себе коханої: пальчики оближеш! власне, саме тому мені немає потреби робити ці тістечка у формі ведмедиків. Але якщо ви готуєте для дітей, купите формочки у формі ведмедиків і додавайте какао не в усі тісто, а приблизно в 1/3. Тоді зможете випекти біле"тільце" з коричневими"лапками" і"вушками" . Бажаю вам успіху!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 1.5 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Какао - 0.5 склянки
  • Розпушувач - 20 грам
  • Згущене молоко - За смаком (для прикраси)
  • Мигдаль - За смаком (для прикраси. Можна замінити вівсянкою, висівками або будь-якими злаковими пластівцями)
гулянка - фото крок 1
1. Яйця збиваємо з цукром і какао-порошком.
гулянка - фото крок 2
2. Додамо масло кімнатної температури, кефір і розпушувач. Потім потроху всипаємо борошно. Постійно перемішуємо, щоб не було грудок. Виливаємо в форму для запікання, посипаємо мигдальними пластівцями.
гулянка - фото крок 3
3. Випікаємо близько півгодини. Бісквіт повинен вийде трохи вологим, але не сирим. Остужаем його і поливаємо згущеним молоком.
гулянка - фото крок 4
4. Нарізаємо шматочками, подаємо. За смаком не відрізниш від магазинних"ведмедиків" !