Гулянка
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, всі діти люблять це бісквітне печиво зі злаками та молочним кремом. А я ось придумала, як приготувати Барні в домашніх умовах. Випікаю, як пиріг, а потім розрізаю на шматочки. Дуже смачно!
Цей рецепт приготування Барні - справжня знахідка! Дітей у мене немає, тому я готую таку смакоту для себе коханої: пальчики оближеш! власне, саме тому мені немає потреби робити ці тістечка у формі ведмедиків. Але якщо ви готуєте для дітей, купите формочки у формі ведмедиків і додавайте какао не в усі тісто, а приблизно в 1/3. Тоді зможете випекти біле "тільце" з коричневими "лапками" і "вушками" . Бажаю вам успіху!
- Вершкове масло - 200 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1.5 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Какао - 0.5 склянки
- Розпушувач - 20 грам
- Згущене молоко - За смаком (для прикраси)
- Мигдаль - За смаком (для прикраси. Можна замінити вівсянкою, висівками або будь-якими злаковими пластівцями)

1. Яйця збиваємо з цукром і какао-порошком.

2. Додамо масло кімнатної температури, кефір і розпушувач. Потім потроху всипаємо борошно. Постійно перемішуємо, щоб не було грудок. Виливаємо в форму для запікання, посипаємо мигдальними пластівцями.

3. Випікаємо близько півгодини. Бісквіт повинен вийде трохи вологим, але не сирим. Остужаем його і поливаємо згущеним молоком.

4. Нарізаємо шматочками, подаємо. За смаком не відрізниш від магазинних "ведмедиків"!