Рецепт Панкейкі з начинкою фото

Панкейкі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Шоколад, Нутелла
Для діабетиків
На полуденок, На сніданок
Випічка, Страви з начинкою, Панкейкі

Це - ідеальний сніданок для всієї родини, а також частування до чаю. Пропоную вам нескладний і дуже класний варіант, як приготувати панкейкі з начинкою з шоколадної пасти.

1. Для початку розкрию вам секрет начинки. Щоб з шоколадною пастою було зручно працювати і вона добре тримала форму, її потрібно попередньо заморозити. Використовуйте для цього лист пергаменту, виклавши ложкою тонким шаром невеликі кола. Надішліть в морозилку на 10-15 хвилин, а потім додайте зверху ще один шар. Товщину пасти ви можете вибирати за бажанням, але кожний наступний шар потрібно заморожувати не менше 15 хвилин.

2. Поки "нутелла" застигає, можна зайнятися тестом. В рецепт приготування панкейк з начинкою використовується досить простий його варіант. У глибокій мисці збийте яйце з цукром і сіллю, додайте просіяне борошно і молоко.

3. Всипте розпушувач. Як випливає все перемішайте. Тісто має вийти густуватим, як на оладки.

4. Сковороду розігрійте і змастіть за допомогою пензлика розтопленим вершковим маслом.

5. Викладіть ложкою тісто на сковороду.

6. У центр помістіть кружечок шоколадної пасти, а зверху - знову тісто. Слідувати, щоб тісто повністю закривало начинку.

7. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.

8. Перед подачею панкейкі з начинкою в домашніх умовах можна доповнити цукровою пудрою, отбензініванія, а також ягодами за смаком.

  • Борошно - 1.5 склянки
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Nutella - 8-10 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Для початку розкрию вам секрет начинки. Щоб з шоколадною пастою було зручно працювати і вона добре тримала форму, її потрібно попередньо заморозити. Використовуйте для цього лист пергаменту, виклавши ложкою тонким шаром невеликі кола. Надішліть в морозилку на 10-15 хвилин, а потім додайте зверху ще один шар. Товщину пасти ви можете вибирати за бажанням, але кожний наступний шар потрібно заморожувати не менше 15 хвилин.

2. Поки "нутелла" застигає, можна зайнятися тестом. В рецепт приготування панкейк з начинкою використовується досить простий його варіант. У глибокій мисці збийте яйце з цукром і сіллю, додайте просіяне борошно і молоко.

3. Всипте розпушувач. Як випливає все перемішайте. Тісто має вийти густуватим, як на оладки.

4. Сковороду розігрійте і змастіть за допомогою пензлика розтопленим вершковим маслом.

5. Викладіть ложкою тісто на сковороду.

6. У центр помістіть кружечок шоколадної пасти, а зверху - знову тісто. Слідувати, щоб тісто повністю закривало начинку.

7. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.

8. Перед подачею панкейкі з начинкою в домашніх умовах можна доповнити цукровою пудрою, отбензініванія, а також ягодами за смаком.

Схожі рецепти