Панкейкі з начинкою всередині
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі - смачні маленькі американські млинці. Вони стали шалено популярні в нашій країні. Готувати їх можна різними способами. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати панкейкі з начинкою всередині!
Начинок в кулінарії існує маса. Однак сьогодні мені дуже захотілося чогось шоколадного. У холодильнику я виявила стару шоколадну пасту "нутеллу" . Вирішила її використовувати в цьому прекрасному рецепті для ласунів!
- Молоко - 250 мілілітрів (тепле)
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 4 грами
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Шоколадна паста - 10 Ст. Ложок (нутелла)
Збиваємо в загальній посуді просіяне борошно разом з сіллю, розпушувачем тіста і цукром. Вбиваємо яйце, цівкою вливаємо молоко, перемішуємо все віночком.
З шоколадної пасти формуємо кругляши, намазуємо їх на пергамент. Відправляємо на півгодинки в морозилку. Після на розігріту сковорідку наливаємо масло, викладаємо дві столові ложки нашого тесту, а зверху - заморожений кружечок шоколадної пасти.
Зверху шоколадного шару виливаємо ще столову ложку тесту. Обсмажуємо півхвилини - і перевертаємо. Смажимо панкейк ще близько хвилини.
Готові шоколадні панкейкі викладаємо один на одного. Подаємо на стіл в гарячому вигляді. Можна посипати цукровою пудрою, стружкою кокоса або полити будь-яким сиропом. Смачного!