Рецепт Панкейкі з начинкою всередині фото

Панкейкі з начинкою всередині
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Для діабетиків
На полуденок , На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Панкейкі - смачні маленькі американські млинці. Вони стали шалено популярні в нашій країні. Готувати їх можна різними способами. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати панкейкі з начинкою всередині!

Опис приготування:

Начинок в кулінарії існує маса. Однак сьогодні мені дуже захотілося чогось шоколадного. У холодильнику я виявила стару шоколадну пасту"Нутеллу" . Вирішила її використовувати в цьому прекрасному рецепті для ласунів!

  • Молоко - 250 мілілітрів (тепле)
  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 4 грами
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шоколадна паста - 10 Ст. Ложок (нутелла)
панкейкі з начинкою всередині - фото крок 1
Збиваємо в загальній посуді просіяне борошно разом з сіллю, розпушувачем тіста і цукром. Вбиваємо яйце, цівкою вливаємо молоко, перемішуємо все віночком.
панкейкі з начинкою всередині - фото крок 2
З шоколадної пасти формуємо кругляши, намазуємо їх на пергамент. Відправляємо на півгодинки в морозилку. Після на розігріту сковорідку наливаємо масло, викладаємо дві столові ложки нашого тесту, а зверху - заморожений кружечок шоколадної пасти.
панкейкі з начинкою всередині - фото крок 3
Зверху шоколадного шару виливаємо ще столову ложку тесту. Обсмажуємо півхвилини - і перевертаємо. Смажимо панкейк ще близько хвилини.
панкейкі з начинкою всередині - фото крок 4
Готові шоколадні панкейкі викладаємо один на одного. Подаємо на стіл в гарячому вигляді. Можна посипати цукровою пудрою, стружкою кокоса або полити будь-яким сиропом. Смачного!

Схожі рецепти