Пангасіус в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть страви з риби? Чейз пангасіуса. Пангасіус легко і швидко готується, хоч на сковороді, хоч в духовці. Ця риба відмінно поєднується з різними овочами, подавати її можна з різними гарнірами.
Риба з овочами - це одне з тих страв, які легко готуються і виходять смачно. Я пропоную вам скористатися рецептом, в якому розказано, як приготувати пангасіус в духовці, і порадувати своїх рідних смачним блюдом.
- Філе пангасіуса - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки(2 великих або 4-5 маленьких)
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Прованські трави - 1 щіпка
- Перець чилі - 1 штука (за смаком)
Ось і всі продукти, які нам знадобляться.
Очистимо цибулю і перець. Нарізаємо всі овочі на шматочки. Сильно не дрібнити, інакше з овочів вийде соус. Дрібно наріжемо тільки перець чилі. Додамо до овочів сіль, перець, оливкова олія.
Філе пангасіуса ріжемо на 3-4 частини і викладаємо у форму для запікання. Зверху викладаємо овочі, закриваємо форму кришкою або фольгою і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40-45.
Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Дуже смачно з рисом або картоплею.