Пампушки на кислому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Пампушки на кислому молоці стануть ідеальним рецептом для початківця кулінара або молодої господині. Якщо у вас зовсім мало досвіду в готуванні, спробуйте зробити таку випічку. Це зовсім просто, але смачно!
Якщо ви хочете спробувати смачну випічку і дізнатися, як приготувати пампушки на кислому молоці, то прочитайте цей покроковий рецепт. У ньому просто і зрозуміло написано, як швидко зробити таке блюдо. Його великий плюс в тому, що пампушки не потрібно випікати в духовці.
- Кисле молоко - 1 літр
- Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Сода - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 7 склянок
- Цукрова пудра - За смаком
Для початку вам потрібно замісити тісто. Для цього в кисле молоко додайте цукор, сіль, корицю, ваніль і соду. По одній склянці всипати в кисле молоко просіяне борошно. Замісити тісто, поставте його расстаіваться в тепле місце. Тісто підніметься в два-три рази.
З тесту, що підійшов скачайте довгу товсту ковбаску. Змастіть руки маслом, щоб було легше працювати. За допомогою ножа відрізати по шматочку від ковбаски, формуйте пампушки і робіть ножем в центрі отвір.
Тепер розжарити сковорідку і обсмажуйте на рослинному маслі пампушки з двох сторін по кілька хвилин до золотого відтінку.
Викладіть пампушки на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Подавайте блюдо гарячим, посипавши цукровою пудрою.