Пампушки на згущеному молоці
(покроковий рецепт з фото)
З давніх часів господаркам усього світу відомі рецепти смачних пампушок. Ось один з варіантів приготування смачних солодких пампушок на згущеному молоці. Смачно - пальчики оближеш!
Для пампушок готуємо тісто з яєць, згущеного молока, борошна з розпушувачем. Гарненько замішуємо, борошна сипте до тих пір, поки тісто не перестане липнути до рук. Потім розгортаємо і вирізаємо пампушки за допомогою склянки або формочок для печива. Смажимо у фритюрі або на сковороді в маслі.
- Яйця - 2 штуки
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - За смаком
- Пакетик розпушувача - 1 штука
Розбиваємо яйця в невелику посудину.
Виливаємо всю банку згущеного молока і все це збовтуємо за допомогою віночка.
Беремо борошно (кількість - на око, скільки забере рідина), додаємо в неї сіль з розпушувачем і ось так все разом просіюємо в ємність зі збитими яйцями і молоком.
Тепер все готово для замішування тіста. Перемішуємо все і починаємо місити. У зв'язку з тим, що таке тісто виходить ліпковатим через згущеного молока, весь час ми будемо присипати його борошном.
Замішуємо до тих пір, поки тісто не стане еластичним.
Тепер наше тісто готове для того, щоб ми його розкатали за допомогою качалки і вирізали кружечками за допомогою стаканчика.
Можна проявити фантазію і створити різні фігурки з нашого тесту.
Найголовніша хитрість будь пампушки - це те, що вона легка, як пушинка, звідси і назва - пампушка. Ця страва вважається самим легким і простим для приготування, а так само не менш смачним варіантом побалувати своїх домочадців. Коли фігурки з тіста будуть готові, на розігрітій сковороді з соняшниковою олією обсмажуємо наші пишечки до отримання легкого красивого рум'янцю з обох сторін.