Рецепт Овочева запіканка в мультиварці фото

Овочева запіканка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Запіканка

Мультиварка зберігає всі корисні і смакові властивості овочів. А додавання м'яса і вершків робить запіканку ще і ситним блюдом. Їм дуже легко нагодувати голодних домочадців.

Овочева запіканка краще в цього виходить в мультиварці. Для її приготування поріжте всі овочі. Цибуля, часник і морква обсмажте в чаші мультиварки протягом 5 хвилин, потім додайте капусту і спеції. Коли капуста розм'якшиться, додайте фарш і обсмажуйте до його знебарвлення. Потім залийте овочі сумішшю з вершків, сухарів, яєць і солі, яку потрібно попередньо збити за допомогою віночка, і готуйте в режимі випічки 30 хвилин. Готову запіканку охолодіть і вийміть з мультиварки. При подачі можна посипати свіжою зеленню. Смачного!

  • Капуста білокачанна - 500 грам
  • Фарш м'ясний - 500 грам (можна не додавати)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
овочева запіканка в мультиварці - фото крок 1
Подрібніть цибулю і часник, морква потріть на тертці.
овочева запіканка в мультиварці - фото крок 2
І обсмажте їх в чаші мультиварки в режимі підсмажування протягом 5 хвилин.
овочева запіканка в мультиварці - фото крок 3
Пошинкуйте капусту і також відправте в мультиварку. Продовжуйте обсмажувати. Постійно помішуючи. Коли капуста стане м'якою, додайте сіль і спеції.
овочева запіканка в мультиварці - фото крок 4
Потім фарш, перемішайте і ще трохи посмажте до знебарвленні фаршу.
овочева запіканка в мультиварці - фото крок 5
Вершки, сухарі, сіль і яйця змішайте і збийте вінчиком. Отриманою сумішшю залийте овочі в мультиварці, перемішайте, включите режим "випічка" і готуйте півгодини при закритій кришці. Готову запіканку охолодіть і вийміть з мультиварки. При подачі можна посипати свіжою зеленню.

Схожі рецепти