Рецепт Оселедець під шубою без буряка фото

Оселедець під шубою без буряка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Простий рецепт приготування оселедця під шубою без буряка для тих, хто не любить буряк або просто напросто забув купити її перед святковою вечерею. Не турбуйтеся - вихід є, дивимося рецепт!

Не всім подобається шуба, багатьом саме тому, що там присутній буряк. І хоча шуба без буряка - це не зовсім шуба, приготувати її таки можна. Щоб приготувати оселедець під шубою без буряка нам знадобляться всі інші інгредієнти, крім буряка. Оселедець я беру зазвичай чищену, не подобається мені з нею довго возиться, тому і беру готову.

1. Для початку поставте картоплю і яйця варитися. Картоплю можете відварити в мундирах, а потім вже почистити. Яйця варимо круто.

2. Оселедець поріжте на дрібні шматочки - знаю, все по-різному роблять, мені найбільше подобається, коли оселедець порізана дрібно. Виходить цілком однорідний шар.

3. А ось морквину я не просто відварюю - її ми потремо НЕ тертці і згасимо з цибулькою. Морквина у нас буде тушкована.

4. Відварну картоплю натріть на крупній тертці. Це буде перший шар. Поверх нього покладіть оселедець. Майонезом не варто змащувати, оселедець і так Жирненький.

5. Потім знову шар картоплі. І тепер можете промазати майонезом.

6. Шар тертих варених яєць - і знову майонез.

7. Потім морквина тушкована, яйця варені - і знову майонез.

Готову оселедець під шубою без буряка відправте в холодильник для просочення на годинку. Подавати можете прикрасивши зеленню. Смачного!


  • Картопля - 3-4 штук
  • Морквина - 3-4 штук
  • Майонез - За смаком
  • Оселедець - 200-300 грам
  • Яйця відварні - 2-3 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
Не всім подобається шуба, багатьом саме тому, що там присутній буряк. І хоча шуба без буряка - це не зовсім шуба, приготувати її таки можна. Щоб приготувати оселедець під шубою без буряка нам знадобляться всі інші інгредієнти, крім буряка. Оселедець я беру зазвичай чищену, не подобається мені з нею довго возиться, тому і беру готову.

1. Для початку поставте картоплю і яйця варитися. Картоплю можете відварити в мундирах, а потім вже почистити. Яйця варимо круто.

2. Оселедець поріжте на дрібні шматочки - знаю, все по-різному роблять, мені найбільше подобається, коли оселедець порізана дрібно. Виходить цілком однорідний шар.

3. А ось морквину я не просто відварюю - її ми потремо НЕ тертці і згасимо з цибулькою. Морквина у нас буде тушкована.

4. Відварну картоплю натріть на крупній тертці. Це буде перший шар. Поверх нього покладіть оселедець. Майонезом не варто змащувати, оселедець і так Жирненький.

5. Потім знову шар картоплі. І тепер можете промазати майонезом.

6. Шар тертих варених яєць - і знову майонез.

7. Потім морквина тушкована, яйця варені - і знову майонез.

Готову оселедець під шубою без буряка відправте в холодильник для просочення на годинку. Подавати можете прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти