Оселедець під шубою без буряка
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування оселедця під шубою без буряка для тих, хто не любить буряк або просто напросто забув купити її перед святковою вечерею. Не турбуйтеся - вихід є, дивимося рецепт!
Не всім подобається шуба, багатьом саме тому, що там присутній буряк. І хоча шуба без буряка - це не зовсім шуба, приготувати її таки можна. Щоб приготувати оселедець під шубою без буряка нам знадобляться всі інші інгредієнти, крім буряка. Оселедець я беру зазвичай чищену, не подобається мені з нею довго возиться, тому і беру готову.
1. Для початку поставте картоплю і яйця варитися. Картоплю можете відварити в мундирах, а потім вже почистити. Яйця варимо круто.
2. Оселедець поріжте на дрібні шматочки - знаю, все по-різному роблять, мені найбільше подобається, коли оселедець порізана дрібно. Виходить цілком однорідний шар.
3. А ось морквину я не просто відварюю - її ми потремо НЕ тертці і згасимо з цибулькою. Морквина у нас буде тушкована.
4. Відварну картоплю натріть на крупній тертці. Це буде перший шар. Поверх нього покладіть оселедець. Майонезом не варто змащувати, оселедець і так Жирненький.
5. Потім знову шар картоплі. І тепер можете промазати майонезом.
6. Шар тертих варених яєць - і знову майонез.
7. Потім морквина тушкована, яйця варені - і знову майонез.
Готову оселедець під шубою без буряка відправте в холодильник для просочення на годинку. Подавати можете прикрасивши зеленню. Смачного!
- Картопля - 3-4 штук
- Морквина - 3-4 штук
- Майонез - За смаком
- Оселедець - 200-300 грам
- Яйця відварні - 2-3 штук
- Цибуля - 1-2 штук
1. Для початку поставте картоплю і яйця варитися. Картоплю можете відварити в мундирах, а потім вже почистити. Яйця варимо круто.
2. Оселедець поріжте на дрібні шматочки - знаю, все по-різному роблять, мені найбільше подобається, коли оселедець порізана дрібно. Виходить цілком однорідний шар.
3. А ось морквину я не просто відварюю - її ми потремо НЕ тертці і згасимо з цибулькою. Морквина у нас буде тушкована.
4. Відварну картоплю натріть на крупній тертці. Це буде перший шар. Поверх нього покладіть оселедець. Майонезом не варто змащувати, оселедець і так Жирненький.
5. Потім знову шар картоплі. І тепер можете промазати майонезом.
6. Шар тертих варених яєць - і знову майонез.
7. Потім морквина тушкована, яйця варені - і знову майонез.
Готову оселедець під шубою без буряка відправте в холодильник для просочення на годинку. Подавати можете прикрасивши зеленню. Смачного!