Оладки з кабачків солодкі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви готові дивуватися і дивувати близьких новими оригінальними стравами, тоді я хочу навчити вас, як приготувати оладки з кабачків солодкі. Вони ніжні, дуже апетитні і дійсно смачні.
Десерти з овочів часом можуть стати повною несподіванкою, але тільки в приємному сенсі. Досить нейтральний на смак кабачок в солодкому варіанті виходить дивно апетитним. Подавати до столу такі оладки можна з медом, сиропом по смаку і навіть зі згущеним молоком. Спробуйте, цей рецепт варто того!
- Борошно - 0.5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Натуральний йогурт - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Кабачок - 1 штука
1. Кабачок вимийте, обсушити і натріть на тертці.
2. У глибокій мисці з'єднайте всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль і розпушувач. Перемішайте.
3. В окремій мисочці з'єднайте розтоплене вершкове масло з натуральним йогуртом або сметаною.
4. Вбийте яйце і все як слід перемішайте.
5. Додайте сухі інгредієнти і збийте тісто до однорідності. Викладіть терті кабачки.
6. Перемішайте і влийте молоко. Усе, база готова.
7. Такі оладки можна як обсмажити на сковороді, так і запекти в духовці. Вибирайте той варіант, який вам більше до душі.
8. Подавайте до столу з коханою добавкою і чашкою ароматного чаю.
Смачного!
Смачного!