Рецепт Кабачкові оладки солодкі фото

Кабачкові оладки солодкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Гарячі страви, Оладки

Звичайно, в якості десерту подавати кабачкові оладки, напевно, не варто. Але якщо ви додасте в них трохи цукру, то блюдо придбає приємний солодкуватий присмак. Дуже добре поєднується зі сметаною!

Подавати кабачкові оладки краще всього зі сметаною. В якості закуски або основного блюда їх можна викласти разом зі свіжими овочами. Найсмачніші млинці відразу після приготування, поки ще залишаються гарячими. Щоб дізнатися, як приготувати кабачкові оладки солодкі, прочитайте цей рецепт.

  • Кабачки - 500 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне 1 сорту - 1 Склянка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 4 чайних ложки
  • Сода - За смаком
кабачкові оладки солодкі - фото крок 1
Кабачки вимийте, обсушити паперовими рушниками і очистіть від шкірки. Вибирайте молоді плоди, в яких ще немає насіння.
кабачкові оладки солодкі - фото крок 2
Натріть на тертці кабачки, викладіть їх в глибоку миску, додайте сіль. Ретельно все перемішайте. Коли вони виділять рідину, то злийте її.
кабачкові оладки солодкі - фото крок 3
До натертим на тертці кабачків вбийте сире куряче яйце. Знову все перемішайте, щоб маса вийшла однорідною.
кабачкові оладки солодкі - фото крок 4
Висипати до кабачків з яйцем цукор. Якщо ви хочете, щоб оладки були дуже солодкими, то можете збільшити кількість цукрового піску на свій розсуд.
кабачкові оладки солодкі - фото крок 5
Просійте борошно і змішайте її з содою. Введіть сухі інгредієнти до решти в мисці. Ретельно перемішайте. Тісто має нагадувати негусто сметану по консистенції. Якщо знадобиться, додайте ще трохи борошна, але не перестарайтеся, інакше оладки НЕ будуть ніжними.
кабачкові оладки солодкі - фото крок 6
У сковороді розігрійте олію. Ложкою виливайте тісто на сковороду і обсмажуйте оладки з обох сторін, поки на них не з'явиться рум'яна кірочка.

Схожі рецепти