Оладки-піци на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Італійці будуть в шоці від цього рецепта, так як вони визнають тільки традиційну піцу, приготовлену за своїми канонами, але це тому, що вони просто не пробували оладки-піци. Вони розкішні!
Якщо у вашому холодильнику завалялися шматочки сиру і шинки, приготуйте з ними оладки-піци, це дуже швидко, смачно і ситно, сім'я буде в захваті. У цьому рецепті ви знайдете покрокову інструкцію їх приготування, якщо якогось інгредієнти не виявилося в вашому арсеналі, не біда, додавайте то, що є і що подобається.
- Кефір - 300 мілілітрів
- Борошно - 140-150 грам
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Базилік і орегано - 1 Чайна ложка (сухі)
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- В'ялені томати - 30 грам (по бажанню)
- Оливки - 8-10 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Шинка - 100 грам
Підготуйте інгредієнти.
У миску для замішування тіста влийте кефір, додайте сіль, розпушувач для тіста, сухі базилік і орегано.
Всипте борошно, замісіть тісто.
Додайте в тісто подрібнені оливки.
Наріжте дрібними кубиками томати свіжі і в'ялені, додайте в тісто.
Поріжте дрібними кубиками болгарський перець і теж додайте в тісто.
Дрібним кубиком наріжте сир і шинку, додайте в тісто.
Перемішайте тісто з усіма доданими інгредієнтами.
Добре розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і смажте оладки-піци як звичайні оладки.
У міру готовності викладайте оладки-піци на паперовий рушник, щоб видалити залишки жиру.
Подавайте оладки-піци з томатним соусом, прикрасивши гілочкою свіжого базиліку. Сказати, що це смачно, нічого не сказати! А головне - дуже швидко.