Рецепт Налисники фото

Налисники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Налисники
Кількість порцій: 40
Час приготування: 40 хв.

Якщо кому цікаво чи хто не знає, то налисники відрізняються від млинців товщиною. Зробити їх не так вже й просто, особливо початківцю кухареві. Детально розповім, як приготувати налисники.

Опис приготування:

Налисники можна зробити з начинкою (солодкої, м'ясної, овочевий) або подати без. У багатьох досвідчених господинь є свій перевірений рецепт цих тонких млинців, тепер такий буде і у вас. Якщо плануєте загорнути в них начинку, то почекайте до повного їх охолодження. Використовуйте електричний міксер, щоб швидше впорається з тестом і позбутися від грудочок.

  • Молоко - 2 L
  • Борошно - 8-10 склянок
  • Яйця - 4 штуки
  • Сало - За смаком (для змазування сковороди)
  • Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
налисники - фото крок 1
1. У чашу міксера вбийте курячі яйця, до них влийте половину молока і додайте цукровий пісок, сіль.
налисники - фото крок 2
2. Гарненько змішайте все міксером до однорідної маси.
налисники - фото крок 3
3. Борошно просійте, потім включите міксер і потроху вводите її в чашу.
налисники - фото крок 4
4. Перемішайте гарненько, вийде тісто по консистенції густої сметани.
налисники - фото крок 5
5. Влийте молоко і рослинне масло, ще раз змішайте все вміст.
налисники - фото крок 6
6. Шматочком сала змастіть сковороду для випічки млинців, гарненько розігрійте її.
налисники - фото крок 7
7. Ополоником вилийте рідке тісто і розподіліть по всій поверхні.
налисники - фото крок 8
8. Обсмажуйте налисники з двох сторін до золотистого кольору.
налисники - фото крок 9
9. Складіть налисники стопкою і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти