Рецепт Налисники фото

Налисники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Налисники

Якщо кому цікаво чи хто не знає, то налисники відрізняються від млинців товщиною. Зробити їх не так вже й просто, особливо початківцю кухареві. Детально розповім, як приготувати налисники.

Налисники можна зробити з начинкою (солодкої, м'ясної, овочевий) або подати без. У багатьох досвідчених господинь є свій перевірений рецепт цих тонких млинців, тепер такий буде і у вас. Якщо плануєте загорнути в них начинку, то почекайте до повного їх охолодження. Використовуйте електричний міксер, щоб швидше впорається з тестом і позбутися від грудочок.

  • Молоко - 2 L
  • Борошно - 8-10 склянок
  • Яйця - 4 штуки
  • Сало - За смаком (для змазування сковороди)
  • Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
налисники - фото крок 1
1. У чашу міксера вбийте курячі яйця, до них влийте половину молока і додайте цукровий пісок, сіль.
налисники - фото крок 2
2. Гарненько змішайте все міксером до однорідної маси.
налисники - фото крок 3
3. Борошно просійте, потім включите міксер і потроху вводите її в чашу.
налисники - фото крок 4
4. Перемішайте гарненько, вийде тісто по консистенції густої сметани.
налисники - фото крок 5
5. Влийте молоко і рослинне масло, ще раз змішайте все вміст.
налисники - фото крок 6
6. Шматочком сала змастіть сковороду для випічки млинців, гарненько розігрійте її.
налисники - фото крок 7
7. Ополоником вилийте рідке тісто і розподіліть по всій поверхні.
налисники - фото крок 8
8. Обсмажуйте налисники з двох сторін до золотистого кольору.
налисники - фото крок 9
9. Складіть налисники стопкою і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти