Рецепт Начинка для пиріжків з яблук фото

Начинка для пиріжків з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування
На швидку руку
Начинки

Пиріжки з яблуками - класика! Тісто для них можна використовувати будь-який, а ось начинка для пиріжків з яблук повинна бути тільки найсмачнішою! Приготувати таку начинку можна кількома способами.

Для класичного рецепту начинки з яблук нам потрібні яблука, цукор і кориця. Часто замість кориці використовують цедру лимона або лимонний сік, особливо, якщо яблука - дуже солодкі. Таку начинку можна використовувати як для пиріжків, так і для пирогів.

Як приготувати начинку для пиріжків з яблук?

1. Яблука промийте і розріжте наполовину. Виріжте серцевину, зніміть шкірку і наріжте часточками або кубиками.

2. Нарізані яблука викладіть в каструлю, додайте цукор і перемішайте. Можна додати трохи води. Варіть майже до розм'якшення, потім негайно охолодіть і додайте корицю. Перемішайте.

Начинка для пиріжків з яблук готова!

Можна не варити яблука, а дати їм настоятися. В такому випадку нарізані яблука пересипьтецукром і збризніть коньяком (або навіть горілкою), можна додати лимонного соку. Нехай постоять годинку-дві і все!

Найпростіше пекти пиріжки з начинкою з яблук з готового листкового тіста. Виліпити трикутники, посипте сумішшю з великого цукру і кориці, 20 хвилин і майже! А можна повозитися і спекти булочки з дріжджового тіста. Це вже на ваше бажання і розсуд!

Смачного!

  • Яблука - 250 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
Для класичного рецепту начинки з яблук нам потрібні яблука, цукор і кориця. Часто замість кориці використовують цедру лимона або лимонний сік, особливо, якщо яблука - дуже солодкі. Таку начинку можна використовувати як для пиріжків, так і для пирогів.

Як приготувати начинку для пиріжків з яблук?

1. Яблука промийте і розріжте наполовину. Виріжте серцевину, зніміть шкірку і наріжте часточками або кубиками.

2. Нарізані яблука викладіть в каструлю, додайте цукор і перемішайте. Можна додати трохи води. Варіть майже до розм'якшення, потім негайно охолодіть і додайте корицю. Перемішайте.

Начинка для пиріжків з яблук готова!

Можна не варити яблука, а дати їм настоятися. В такому випадку нарізані яблука пересипьтецукром і збризніть коньяком (або навіть горілкою), можна додати лимонного соку. Нехай постоять годинку-дві і все!

Найпростіше пекти пиріжки з начинкою з яблук з готового листкового тіста. Виліпити трикутники, посипте сумішшю з великого цукру і кориці, 20 хвилин і майже! А можна повозитися і спекти булочки з дріжджового тіста. Це вже на ваше бажання і розсуд!

Смачного!

Схожі рецепти