Рецепт Морозиво з шоколадом фото

Морозиво з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Молочні продукти , Шоколад
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Що може бути смачніше натурального домашнього ласощі? Візьміть на замітку рецепт приготування морозива з шоколадом і подаруйте собі і близьким справжніх свято ласуни.

Опис приготування:

1. Молоко влити в невелику каструльку і відправити на вогонь.

2. Додати сухе молоко і, періодично помішуючи, довести все до кипіння. При бажанні в рецепт приготування морозива з шоколадом можна використовувати натуральну ваніль або ванільний цукор.

3. Після закипання молоко зняти з вогню і остудити до кімнатної температури.

4. Жовтки акуратно відокремити від білків і відправити в невелику мисочку. Додати приблизно половину цукрової пудри в кілька прийомів і почати активно збивати віночком.

5. Тонкою цівкою вливати молоко в жовтки, продовжуючи збивати.

6. Тепер потрібно підготувати водяну баню, на якій проварити масу близько 10-12 хвилин, продовжуючи помішувати. А також окремо мисочку більшого розміру, яку наповнити водою з льодом.

7. Після того, як жовтки проварилися їх потрібно швидко остудити, опустивши в мисочку з крижаною водою.

8. Окремо потрібно збити вершки, додаючи поступово цукрову пудру. Кількість її залежить від того, наскільки солодке ви хочете зробити морозиво з шоколадом в домашніх умовах.

9. Збиті вершки з'єднати з охолодженою масою, як слід перемішати і відправити в мороженицу або звичайний контейнер відповідного розміру.

10. Якщо Ви готуєте без виготовлення морозива, тоді доведеться трохи попрацювати. Через кожні 20-25 хвилин потрібно діставати морозиво з морозилки і ретельно збивати.

11. Приблизно через 2-2.5 години можна залишити його далі застигати без вашого участі.

12. Коли після приготування морозива пройде близько 3.5 годин, його потрібно дістати з морозилки і з'єднати з подрібненим шоколадом. Акуратно перемішати і відправити назад ще на півгодини.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 1.5 склянки
  • Цукрова пудра - 100-120 грам
  • Жовток - 5 штук
  • Шоколад - 100 грам
  • Молоко сухе - 1 Ст. Ложка
1. Молоко влити в невелику каструльку і відправити на вогонь.

2. Додати сухе молоко і, періодично помішуючи, довести все до кипіння. При бажанні в рецепт приготування морозива з шоколадом можна використовувати натуральну ваніль або ванільний цукор.

3. Після закипання молоко зняти з вогню і остудити до кімнатної температури.

4. Жовтки акуратно відокремити від білків і відправити в невелику мисочку. Додати приблизно половину цукрової пудри в кілька прийомів і почати активно збивати віночком.

5. Тонкою цівкою вливати молоко в жовтки, продовжуючи збивати.

6. Тепер потрібно підготувати водяну баню, на якій проварити масу близько 10-12 хвилин, продовжуючи помішувати. А також окремо мисочку більшого розміру, яку наповнити водою з льодом.

7. Після того, як жовтки проварилися їх потрібно швидко остудити, опустивши в мисочку з крижаною водою.

8. Окремо потрібно збити вершки, додаючи поступово цукрову пудру. Кількість її залежить від того, наскільки солодке ви хочете зробити морозиво з шоколадом в домашніх умовах.

9. Збиті вершки з'єднати з охолодженою масою, як слід перемішати і відправити в мороженицу або звичайний контейнер відповідного розміру.

10. Якщо Ви готуєте без виготовлення морозива, тоді доведеться трохи попрацювати. Через кожні 20-25 хвилин потрібно діставати морозиво з морозилки і ретельно збивати.

11. Приблизно через 2-2.5 години можна залишити його далі застигати без вашого участі.

12. Коли після приготування морозива пройде близько 3.5 годин, його потрібно дістати з морозилки і з'єднати з подрібненим шоколадом. Акуратно перемішати і відправити назад ще на півгодини.

Схожі рецепти