Млинці з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно апетитні, солодкі і смачні млинці з бананом в домашніх умовах можна приготувати як на сніданок, так і в якості десерту. Маленьким ласунам вони особливо припадуть до душі.
Цей рецепт приготування млинців з бананом неймовірно простий, а доповнивши їх цукровою карамеллю, виходить справжні ласощі. Такі млинці можуть стати навіть святковим десертом, якщо використовувати в якості прикраси топінг, свіжі фрукти і листочки м'яти.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 1-1.5 склянки
- Яйце - 3-4 штук
- Цукор - 50-100 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Банан - 3-5 штук
1. Насамперед необхідно зайнятися простим тестом для млинців. У невеликій мисці з'єднати яйця з цукром, дрібкою солі і ваніліну.
2. Добре збити, щоб цукор розчинився, а маса стала повітряної.
3. Далі влити молоко, продовжуючи збивати, всипати невеликими порціями просіяне борошно.
4. Тісто збивати до тих пір, поки воно не буде потрібної консистенції і без грудочок. Додати трохи рослинного масла (в рецепт приготування млинців з бананом можна використовувати соняшникову олію без запаху або оливкова).
5. Якщо в тесті утворилися грудочки, його потрібно залишити на 10-15 хвилин, а потім ще раз збити. Сковороду як слід розігріти і вилити невелику кількість тіста.
6. Якщо в млинці досить масла і не дуже багато цукру, вони будуть відмінно зніматися зі сковороди. Краще робити їх не дуже товстими, щоб можна було легко загорнути.
7. Обсмажені млинці трохи остудити, а потім викласти в серединку половину або третину банана (в залежності від розміру). Акуратно загорнути і, вмочивши в цукор, відправити млинці з бананом на сковороду. Обсмажити трохи, а потім перевернути і присипати ще раз цукром. Готові млинці з бананом в домашніх умовах подавати до столу трохи остиглими.