Рецепт Млинці тонкі на воді фото

Млинці тонкі на воді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вагітним і годуючим
На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вашій увазі найпростіший і легкий рецепт, як приготувати млинці тонкі на воді. Незважаючи на те, що такі млинці готуються без молока, вони виходять смачними і ситними. Дивимося!

Опис приготування:

Приготування тонких млинців не вимагає особливих навичок, досить дотримуватися деяких простих правил, щоб вийшли ідеальні млинці. За бажанням для кольору в тісто можна додати трохи куркуми. Готові млинці можна подати з різноманітними начинками: м'ясом, рибою або ікрою.

  • Пшеничне борошно - 100 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам (для змазування сковороди)
1
У миску вбийте яйце, додайте просіяне борошно, сіль і ретельно перемішайте всі разом віночком.
2
Поступово додаючи воду кімнатної температури, перемішуйте тісто, щоб воно стало гладким і однорідним.
3
Сковороду для млинців змастіть вершковим маслом, наливати 1 тест Polovnik, розподіливши його по сковороді, і випікайте млинець з одного боку до золотистого кольору.
4
Переверніть млинець на іншу сторону і теж випікайте до красивого золотистого кольору. Подати прісні млинці на воді можна з будь-якою начинкою або без неї.

Схожі рецепти