Млинці на окропі
(покроковий рецепт з фото)
Такі млинці на окропі в домашніх умовах завжди виходять тоненькими і ажурними, їх навіть недосвідчена господиня зможе зробити так, що все похвалять! А все завдяки заварному тесту. Давайте зробимо!
Розповідаю, як зробити млинці на окропі! Виходить дуже цікавий ефект - тісто змінює консистенцію, і в підсумку при смаження з'являється багато-багато бульбашок, які і роблять млинці ажурними! Так що з радістю ділюся з вами цим чудовим рецептом приготування млинців на окропі! Спробуйте!
- Молоко - 1 Склянка
- Окріп - 1 Склянка
- Борошно - 1.5 склянки
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
1. Збиваємо яйця з сіллю і цукром до того стану, коли з'явиться піна, а вся суміш посвітлішає. Оперативно вливаємо в цей момент склянку окропу, не припиняючи помішування. Не бійтеся, - якщо все зробити швидко, яйця не згорнуться.
2. Відразу після цього додамо склянку молока, розпушувач і борошно. Перемішаємо до однорідності. У самому кінці готування - черга масла. Все перемішати.
3. І ось тепер смажимо кожен млинець з двох сторін на сухій сковороді.
4. Смачного!