Млинці на молоці з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці на молоці з м'ясом - ідеальний варіант для сніданку або полудня. Начинка в таких млинці може бути будь-хто на ваші смак і бажання. У мене це варене м'ясо, яке залишилося після бульйону.
Млинці на молоці з м'ясом любить кожен, хто їх спробує. Начинка в млинці завжди різна. Це залежить від ваших смакових уподобань: гриби, птах, яловичина, сир і т.Д. Варіантів приготування млинців існує величезна кількість! В даному рецепті це відварне м'ясо зі смаженою цибулею. Якщо ви варите перша страва і у вас залишилося м'ясо, це ще більше полегшить задачу приготування млинців з начинкою.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 1 штук
- Сіль і цукор - За смаком
- Борошно - 1-2 склянки (скільки візьме для потрібної консистенції)
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложки
- М'ясо - 150 грам (варене, краще яловичину)
- Цибуля - 1 штук

1. Замісити млинці: додайте в молоко сіль, цукор, рослинна олія, борошно. Замішуйте тісто за допомогою віночка або міксера до потрібної консистенції. Залиште на час, поки буде готуватися начинка.

2. Відваріть м'ясо (найкраще телятину або яловичину). Натріть на тертці або подрібнити блендером. Тим часом підсмажте на олії дрібно нашатковану цибулю.

3. Коли цибуля буде трохи припущено, додайте до нього м'ясо і трохи води. Потомити ще 2-4 хвилини при постійному помішуванні.

4. Коли наша начинка готова, можна приступати до випікання млинців. На розпечену сковороду виливайте тісто, рівномірно розподіляйте його і смажте, поки поверхня не буде матовою.

5. Смажимо з обох боків до рум'яного кольору і викладаємо на блюдо. Змащувати маслом не потрібно, оскільки готові млинці ми будемо підсмажувати перед подачею.

6. Коли всі млинці готові, начиняє їх. На край млинчика викладаємо начинку, загортаємо обидва краї і звертаємо в "дудочку" . І так чинимо з усіма сталевими млинцями.

7. Від кількості начинки залежить товщина і розмір млинчика.

8. Викладаємо готові млинці в окрему ємність, де вони будуть зберігатися. Перед подачею я обсмажую їх з обох боків до рум'яної скоринки, так вони виходять смачніше і по температурі гаряче.

9. Перед подачею я додаю сметану, вона ідеально доповнює смак млинців. Смачного!