Млинцевий пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Знайшов відмінну заміну складним тортів та пирогів - використовую в якості основи звичайні тонкі млинці. Начинка може бути будь-який. Сьогодні розповім, як приготувати млинцевий пиріг з сиром.
Такий пиріг зробити неймовірно просто: заколотите блинное тесто, спечіть млинчики і остудіть, потім перемажьте сирною начинкою і полийте шоколадом. Пиріг можна не наполягати підлягає, а їсти майже відразу. Тонкі млинці можете замінити пишними, а замість сиру можна використовувати вершковий сир.
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Сир - 900 грам
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Ваніль - За смаком
- Лимон - 2 штуки
- Шоколад - 100 грам
- Вершки - 0, 5 склянки
1. У миску викладіть сир, додайте цедру двох лимонів, ваніль, цукрову пудру і ретельно все перемішайте.
2. В окрему миску вбийте 2 яйця, додайте борошно, сіль, соду, цукор і рослинне масло, перемішайте, потім влийте молоко, щоб вийшла рідка консистенція. Розігрійте сковороду і випікайте рум'яні млинці.
3. Гарненько остудіть все млинці, потім викладіть один і промажте раніше приготовленої сирною начинкою. Потім -
Наступного та знову шар начинки, так промажте всі інші.
Наступного та знову шар начинки, так промажте всі інші.
4. Подрібніть шоколад і розігрійте його в мікрохвильовій печі, додайте вершки і перемішайте лопаткою.
5. Полийте шоколадною глазур'ю млинцевий пиріг і трохи почекайте до застигання шоколадної глазурі.