Маннік з яблуками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Люблю манника за простоту приготування і чудовий смак. Сьогодні розповім, як приготувати маннік з яблуками з сиром. Випічка виходить дуже смачна, ви полюбите цей пиріг з першого укусу!
Ніжна випічка, а який стоїть аромат, встояти дуже складно! Готується маннік не складніше традиційного свого побратима, а на смак виходить більш багатше і цікавіше. Можна сміливо готувати до сімейного чаювання або до приходу несподіваних гостей. Беріть на замітку!
- Цукор - 1 Склянка
- Крупа манна - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 300 грам
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Яйця збийте з цукром віночком або міксером.
Додайте розтоплене і охолоджене вершкове масло.
Перемішайте і додайте сир.
Знову все перемішайте, додайте манку і розпушувач.
Перемішайте все до однорідного стану. Додайте нарізані кубиками яблука і корицю до смаку.
Перекладіть тісто в змащену маслом форму. Дно і боки присипте борошном або манкою. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів близько 40-50 хвилин.
Маннік з яблуками з сиром готовий.
Смачного!