Маннік з яблуками на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спекти щось просте і смачне до чаю? апетитний, ніжний і повітряний маннік з яблуками на молоці - чудова ідея. Якраз покажу вам простий рецепт. Запам'ятовуйте і повторіть будинку!
Щоб маннік вийшов ідеальним, тесту потрібно дати постояти мінімум годину перед випічкою. В рецепт на смак також можна додати ваніль або корицю для аромату. Кількість яблук зазначено умовно, ви можете зробити тонкий шар фруктів або закрити ними половину форми, наприклад. Все залежить від ваших уподобань.
- Молоко - 1 Склянка
- Манна крупа - 1.5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1/2-1 склянки (за смаком)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Яблука - 2-4 штук
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
Молоком залийте манку, перемішайте і залиште на годинку.
Після збийте яйця з цукром.
Додайте розм'якшене вершкове масло і соду. Все як слід перемішайте і відправте в набряклу манку.
Яблука очистіть і наріжте тонкими скибочками. Жароміцних форму застеліть пергаментом і змастіть маслом. Викладіть рівним шаром яблука. Можна присипати їх цукром.
Вилийте зверху тісто і відправте форму в розігріту до 180 градусів духовку.
Запікайте маннік з яблуками на молоці близько 45-55 хвилин до рум'яності.
Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!