Маннік з яблуками на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і соковитий пиріг на кефірі та манній крупі. Готується просто, але довго. Потрібно почекати, поки набубнявіє манка. Дивіться рецепт.
Спочатку потрібно замочити манку в кефірі, після додати решту інгредієнтів і спекти в мультиварці або в духовці пиріг.
- Манна крупа - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 4 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити)
- Масло рослинне - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо продукти для манника.
Змішуємо кефір з цукром і манною крупою і залишаємо на 1 час в тепле.
Через 1 годину ретельно перемішайте майбутнє тісто.
Вбийте яйце, перемішайте.
Додайте соду, борошно і крохмаль. Перемішайте тісто.
Не забудьте соду погасити. Testo майже, відставте поки.
Яблука потрібно очистити від шкірки і серцевини. Порізати шматочками.
Покладіть яблука в тісто.
Змащуємо форму рослинним маслом і випікаємо на режимі "випічка" 50 хвилин.
Готовий пиріг витягаємо з форми, даємо повністю охолонути. Готово!