Манна каша з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна манна каша з бананом в домашніх умовах - часте блюдо на столі. Таку кашу можна давати дітям (вони особливо оцінять солодкий смак за рахунок банана) і навіть снідати або полуднувати самим.
Манна каша відмінно поєднується з шоколадом і бананом. Раджу приготувати цю страву всім тим, хто любить молочне або хоче зацікавити дитину. Сіль і цукор під час варіння в кашу потрібно додавати за смаком, але враховуйте, що банани дуже солодкі, тому цукру покладіть менше.
- Молоко - 2 склянки
- Манна крупа - 50 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Шоколад - За смаком
- Банан - За смаком
1. Якщо хочете урізноманітнити звичайну манну кашу, додайте в неї банан і тертий шоколад при подачі. Готується вона традиційним способом.
2. Доводимо молоко до кипіння, солимо і додаємо трохи цукру за смаком. Поступово засипаємо манну крупу, постійно при цьому помішуючи (щоб не утворювалися грудки).
3. Варимо близько 5 хвилин на слабкому вогні, не забуваючи помішувати. Як тільки вона загусне, знімаємо з вогню і додаємо вершкове масло (масло можна покласти і в тарілку).
4. Перед подачею додаємо нарізану банан і посипаємо все тертим шоколадом. Смачного!