Рецепт М'ясні пальчики фото

М'ясні пальчики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Гриби , Морква , Цибуля , Печериці
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясні пальчики можуть бути приготовлені з самих різних видів м'яса. Вся суть страви полягає в тому, щоб після приготування воно нагадувало за формою пальчик, тобто, було складено трубочкою.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати м'ясні пальчики, то просто вивчіть цей рецепт. Це м'ясне блюдо користується великою популярністю. Готувати його не складно, а смак виходить просто неймовірним. Вино надає кислинку, а печериці - приємний грибний аромат.

  • Свинина - 800 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудза - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 200 грам
м'ясні пальчики - фото крок 1
М'ясо вимийте, обсушити і зачистити від плівок і жилок. Підійде нежирний шматок свинини, наприклад, корейка або задня частина, лопатка. Наріжте на шматки товщиною в сантиметр і гарненько відбийте кожен молоточком. Натріть м'ясо перцем і сіллю, а також будь-якими іншими спеціями.
м'ясні пальчики - фото крок 2
Гриби вимийте і очистіть. У сковороду налийте трохи олії без запаху і гарненько його розігрійте. Поріжте печериці на дрібні шматочки або пластинки і обсмажте в олії, щоб випарувався весь зайвий сік з них.
м'ясні пальчики - фото крок 3
Очистіть ріпчасту цибулю і моркву. Лучок наріжте ножем, а морквину натріть на тертці. Обсмажте до золотистого кольору овочі на окремій сковороді в невеликій кількості рафінованої соняшникової олії.
м'ясні пальчики - фото крок 4
На один край відбитого і замаринованого в спеціях шматка м'яса викладіть потроху підготовлених печериць, лука з морквою, а також консервованої кукурудзи. Попередньо необхідно змастити гірчицею цю сторону.
м'ясні пальчики - фото крок 5
Акуратно згорніть кожен шматочок м'яса рулетиком таким чином, щоб начинка виявилася в середині. Потім закріпіть краю за допомогою зубочисток або ж скрутіть рулетики кулінарної ниткою. Обсмажте їх по п'ять хвилин з кожного боку в чистій сковороді з рослинним маслом.
м'ясні пальчики - фото крок 6
Складіть підготовлені рулетики у форму для запікання, залийте їх вином. Твердий сир натріть на крупній тертці. Присипте сиром рулетики зверху. Поставте їх у духовку, нагріту до ста вісімдесяти градусів і запікайте сорок хвилин.

Схожі рецепти