Рецепт М'ясні пальчики фото

М'ясні пальчики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Гриби, Морква, Цибуля, Печериці
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

М'ясні пальчики можуть бути приготовлені з самих різних видів м'яса. Вся суть страви полягає в тому, щоб після приготування воно нагадувало за формою пальчик, тобто, було складено трубочкою.

Якщо вам цікаво, як приготувати м'ясні пальчики, то просто вивчіть цей рецепт. Це м'ясне блюдо користується великою популярністю. Готувати його не складно, а смак виходить просто неймовірним. Вино надає кислинку, а печериці - приємний грибний аромат.

  • Свинина - 800 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудза - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 200 грам
м'ясні пальчики - фото крок 1
М'ясо вимийте, обсушити і зачистити від плівок і жилок. Підійде нежирний шматок свинини, наприклад, корейка або задня частина, лопатка. Наріжте на шматки товщиною в сантиметр і гарненько відбийте кожен молоточком. Натріть м'ясо перцем і сіллю, а також будь-якими іншими спеціями.
м'ясні пальчики - фото крок 2
Гриби вимийте і очистіть. У сковороду налийте трохи олії без запаху і гарненько його розігрійте. Поріжте печериці на дрібні шматочки або пластинки і обсмажте в олії, щоб випарувався весь зайвий сік з них.
м'ясні пальчики - фото крок 3
Очистіть ріпчасту цибулю і моркву. Лучок наріжте ножем, а морквину натріть на тертці. Обсмажте до золотистого кольору овочі на окремій сковороді в невеликій кількості рафінованої соняшникової олії.
м'ясні пальчики - фото крок 4
На один край відбитого і замаринованого в спеціях шматка м'яса викладіть потроху підготовлених печериць, лука з морквою, а також консервованої кукурудзи. Попередньо необхідно змастити гірчицею цю сторону.
м'ясні пальчики - фото крок 5
Акуратно згорніть кожен шматочок м'яса рулетиком таким чином, щоб начинка виявилася в середині. Потім закріпіть краю за допомогою зубочисток або ж скрутіть рулетики кулінарної ниткою. Обсмажте їх по п'ять хвилин з кожного боку в чистій сковороді з рослинним маслом.
м'ясні пальчики - фото крок 6
Складіть підготовлені рулетики у форму для запікання, залийте їх вином. Твердий сир натріть на крупній тертці. Присипте сиром рулетики зверху. Поставте їх у духовку, нагріту до ста вісімдесяти градусів і запікайте сорок хвилин.

Схожі рецепти