М'ясні пальчики
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні пальчики можуть бути приготовлені з самих різних видів м'яса. Вся суть страви полягає в тому, щоб після приготування воно нагадувало за формою пальчик, тобто, було складено трубочкою.
Якщо вам цікаво, як приготувати м'ясні пальчики, то просто вивчіть цей рецепт. Це м'ясне блюдо користується великою популярністю. Готувати його не складно, а смак виходить просто неймовірним. Вино надає кислинку, а печериці - приємний грибний аромат.
- Свинина - 800 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Морква - 1 штука
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Кукурудза - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 200 грам
М'ясо вимийте, обсушити і зачистити від плівок і жилок. Підійде нежирний шматок свинини, наприклад, корейка або задня частина, лопатка. Наріжте на шматки товщиною в сантиметр і гарненько відбийте кожен молоточком. Натріть м'ясо перцем і сіллю, а також будь-якими іншими спеціями.
Гриби вимийте і очистіть. У сковороду налийте трохи олії без запаху і гарненько його розігрійте. Поріжте печериці на дрібні шматочки або пластинки і обсмажте в олії, щоб випарувався весь зайвий сік з них.
Очистіть ріпчасту цибулю і моркву. Лучок наріжте ножем, а морквину натріть на тертці. Обсмажте до золотистого кольору овочі на окремій сковороді в невеликій кількості рафінованої соняшникової олії.
На один край відбитого і замаринованого в спеціях шматка м'яса викладіть потроху підготовлених печериць, лука з морквою, а також консервованої кукурудзи. Попередньо необхідно змастити гірчицею цю сторону.
Акуратно згорніть кожен шматочок м'яса рулетиком таким чином, щоб начинка виявилася в середині. Потім закріпіть краю за допомогою зубочисток або ж скрутіть рулетики кулінарної ниткою. Обсмажте їх по п'ять хвилин з кожного боку в чистій сковороді з рослинним маслом.
Складіть підготовлені рулетики у форму для запікання, залийте їх вином. Твердий сир натріть на крупній тертці. Присипте сиром рулетики зверху. Поставте їх у духовку, нагріту до ста вісімдесяти градусів і запікайте сорок хвилин.