Листковий торт
(покроковий рецепт з фото)
Майже не одне свято не обходиться без святкового десерту, а саме - торт. Пропоную рецепт чудового листкового торта з кремом. Торт виходить неймовірно смачним, ситним і солодким.
Приготуємо листковий торт в домашніх умовах. В першу чергу потрібно зайнятися тестом для коржів. Замішуємо тісто, ділимо його на частини і заморожуємо їх в морозилці. Потім розгортаємо кожну частину в пласт і випікаємо 8-10 однакових коржів. Із зазначених інгредієнтів готуємо масляний крем. Змащуємо кремом всі коржі і формуємо торт, присипаємо його з усіх боків крихтою. Відправляємо торт в холодильник, через 4-5 годин буде готовий! хай щастить!
- Маргарин - 400 грам
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 4 склянки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 75 склянки
- Вершкове масло - 450 грам
- Молоко згущене - 1 штука (банку)
Заморожений маргарин нарізаємо середніми шматочками.
Просіваємо борошно і рубаємо масу ножем.
Додаємо яйця, оцет і воду. Ретельно все перемішуємо.
Замісити м'яке, еластичне тісто.
Розділити тісто 8-10 частин і помістіть в морозилку на 1 час.
Розкачуємо кожен шматочок тіста в пласт, діаметром 25 см. Випікаємо коржі на деку, застеленому пекарської папером. Випікати кожен корж (попередньо проколів виделкою) по 10 хвилин, при температурі 220 градусів.
Розм'якшене вершкове масло змішуємо зі згущеним молоком. Ретельно збиваємо і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Спечені коржі викладаємо на стіл і вирівнюємо краю ножем, обрізавши зайві частини. Подрібнюємо обрізки в крихту.
Промащуємо все коржі кремом, викладаючи їх один на одного і щільно притискаючи.
Змащуємо верхівку і боки торта кремом. Присипаємо з усіх боків залишилася крихтою і ставимо торт в холодильник на 4 годину.
Готово! Смачного!