Листковий рибний салат
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і ніжний рибний салат можна приготувати з будь-якої риби з найменшою кількістю кісток, це може бути хек, Поллак або nototeniya.
Листковий рибний салат готуйте з коханою вами вареної риби. Ефектно салат виглядає, якщо його формувати в кільці.
- Nototeniya - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Горошок консервований - 40 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком (пару гілочок)

1. Для приготування листкового салату знадобиться сервировочное кільце з пресом. Картопля, яйця і рибу потрібно відварити і остудити.

2. Беремо порційну тарілку. Ставимо кільце. Перший шар салату - терту картоплю, потім сіль і майонез.

3. Наступний шар - риба, розібрана від кісток (хребта і шкіри). Знову майонез і сир тертий.

4. Яйце розділіть на жовток і білок, потріть окремо один від одного.

5. Прикрашаємо салат. Всередину викладаємо білок, по краю жовток. Пресом натискаємо зверху і знімаємо кільце.

6. Прикрашаємо горошком, зеленню, салат готовий!