Рецепт Листковий рибний салат фото

Листковий рибний салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Ситний і ніжний рибний салат можна приготувати з будь-якої риби з найменшою кількістю кісток, це може бути хек, Поллак або nototeniya.

Листковий рибний салат готуйте з коханою вами вареної риби. Ефектно салат виглядає, якщо його формувати в кільці.

  • Nototeniya - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Горошок консервований - 40 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком (пару гілочок)
листковий рибний салат - фото крок 1
1. Для приготування листкового салату знадобиться сервировочное кільце з пресом. Картопля, яйця і рибу потрібно відварити і остудити.
листковий рибний салат - фото крок 2
2. Беремо порційну тарілку. Ставимо кільце. Перший шар салату - терту картоплю, потім сіль і майонез.
листковий рибний салат - фото крок 3
3. Наступний шар - риба, розібрана від кісток (хребта і шкіри). Знову майонез і сир тертий.
листковий рибний салат - фото крок 4
4. Яйце розділіть на жовток і білок, потріть окремо один від одного.
листковий рибний салат - фото крок 5
5. Прикрашаємо салат. Всередину викладаємо білок, по краю жовток. Пресом натискаємо зверху і знімаємо кільце.
листковий рибний салат - фото крок 6
6. Прикрашаємо горошком, зеленню, салат готовий!

Схожі рецепти