Листкові печива з шоколадом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі, дуже смачні, тануть у роті маленькі слойки з цікавою і несподіваною начинкою всередині ... Хочете порадувати своїх рідних такої випічкою? Немає нічого простіше, переконайтеся в цьому самі. Смачно!
Якщо в будинку немає нічого смачного до вечірнього чаю або просто захотілося чогось з випічки, я раджу вам приготувати ось такі листкові печива. Начинка у нас буде незвичайна: шоколад і горішки. Навіть якщо ви дуже втомилися, процес приготування таких печенюшек не зажадає від вас багато сил, адже готуються вони дуже швидко і легко.
- Листкове тісто - 100 грам (бездрожжевое)
- Шоколад - 50-70 грам
- Горіхи будь - 10-12 штук
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
1. Нам знадобиться мінімум інгредієнтів, всього лише листкове тісто, трохи шоколаду і горіхи. Тісто попередньо розморозити, а горіхи можна підсушити.
2. Лист тесту розгортаємо, щоб за розміром він став приблизно в два рази більше свого початкового розміру. Razrezaem з 12 частин, в центр кожної викладаємо по квадратику шоколаду і по горішку.
3. І тепер формуємо невеликі печива, ретельно скріплюючи куточки листкового квадратика.
4. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю.
5. Посипаємо цукровою пудрою.
6. Таке печиво смачне і в теплому, і в холодному вигляді. Коли воно ще тепле, шоколад всередині м'який. Ну дуже смачно!