Рецепт Кутя з рису з родзинками «поминальна» фото

Кутя з рису з родзинками «поминальна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Мал
Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви, Десерти, Каші

Традиційно кутю варять солодкої з рису з додаванням родзинок, вишень або інших ягід і фруктів. Цей десерт подають в маленьких піалах, ставлять по краях столу, щоб кожен міг дотягнуться і поїсти.

У поминальну кутю можна додавати не тільки сухофрукти, але і консервовані фрукти, порізані шматочками. Десерт повинен бути солодким і смачним. Подавайте його в не великих піалах з чайними ложками. Рецепт, як приготувати кутю з Ріслі з юзюм "поминальну", нескладний, головне - уважно його вивчіть!

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 120-150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
кутя з рису з родзинками
Підготуйте продукти. Хочу звернути вашу увагу на те, що вибір рису дуже важливий. Вибирайте лише ті сорти, які при варінні не утворюють кашу, а будуть розсипчастими. Дуже добре підходить рис в пакетах, відваріть його прямо в пакеті - і він готовий.
кутя з рису з родзинками
Поставте закипати воду для рису і родзинок. У воду для рису киньте одну дрібку солі, Мал. Варіть до готовності. Ізюм ж залийте окропом і распарьте протягом 5 хвилин, воду злийте.
кутя з рису з родзинками
На вершковому маслі обсмажте розпарені родзинки з цукром.
кутя з рису з родзинками
Обсмажувати потрібно всього пару хвилин, щоб цукор набув карамельний смак. Зніміть з вогню родзинки.
кутя з рису з родзинками
У готовий рис додайте солодкий родзинки з маслом. Ретельно перемішайте кутю.

Схожі рецепти