Куряча запіканка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Куряча запіканка в духовці - прекрасне блюдо для всієї родини. Також воно буде чудово виглядати на святковому столі. У порції такої курячої запіканки небагато калорій, але багато користі.
Тут ви знайдете секрет, як приготувати курячу запіканку в духовці таким чином, щоб всі присутні на торжестві гості дивувалися і просили рецепт цього чудового блюда. Повірте, кожен, хто спробує це запіканку, обов'язково просить добавки, настільки вона смачна і ароматна.
- Куряча грудка - 1 штука
- Вершки 20% - 50 мілілітрів
- Бекон - 30 грам
- Благословення - 1 штука
- Лук-пориста - 1/2 штуки
- Luk-salotų - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Масло виноградної кісточки - 2 Ст. Ложки
- Суміш перців - 1 Ст. Ложка
- Зернова суміш - 2 Ст. Ложки
- Морква сушена - 1 Ст. Ложка
- Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
Курячі грудки вимийте і висушіть. Зробіть з неї фарш за допомогою блендера або м'ясорубки.
Бекон наріжте дрібними кубиками і відправте обсмажувати на олії з виноградних кісточок. Коли бекон зарум'яниться, додайте до нього рубаний часник, шалот і цибулю порей. Пасеруйте овочі з беконом ще п'ять хвилин.
Вимийте, очистіть і наріжте батат соломкою. Якщо батат використовувати немає можливості, то візьміть звичайний картопля, додавши до нього трохи цукрової пудри для солодощі. Dobavte зберігається в яловичині. Також покладіть до курки обсмажені овочі з беконом. Додати сіль, приправте сумішшю перців і зернових. Ретельно перемішайте інгредієнти.
Візьміть будь-яку зручну для вас жароміцний посуд з високими бортиками і застеліть її папером для випічки. Викладіть туди м'ясо з овочами і запікайте при температурі 180 градусів півгодини.