Рецепт Курка «тікка Масала» (майстер клас) фото

Курка «тікка Масала» (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Профіль "де Масала" - це дуже яскраве і насичене блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру, вірніше - до якого підійде будь-який гарнір. Тепер ви ніколи не скажете, що курка суха і без смаку.

Опис приготування:

Дуже часто від своїх подруг я чую, що куряча грудка підходить тільки для салатів, що основне блюдо з неї не вийде смачним, як не старайся. Сьогодні я вирішила зруйнувати цей стереотип і запропонувати вам рецепт, як приготувати курку"Тікка Масала" (майстер клас). Рецепт досить простий, і, здавалося б, великий набір інгредієнтів нехай вас не лякає. Тут дуже багато спецій, і, скажу вам, вони все дуже важливі. Саме така комбінація надає страві неповторні аромат і смак. Звичайно, людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту слід з обережністю їсти таке блюдо, ну а всім іншим - смачного!

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Йогурт - 100 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Імбир - 5 грам
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - 3 чайних ложки
  • Ferry Масала - 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка (сушений)
  • Порошок чилі - 1 Чайна ложка
  • Томатний соус - 2/3 склянки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Вершки - 100 мілілітрів
профіль & Quot; де Масала
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
профіль & Quot; де Масала
Курку промийте та висушіть паперовими рушниками. Поріжте курячу грудку на невеликого розміру шматочки.
профіль & Quot; де Масала
Складіть шматочки курки в глибоку миску (бажано не пластикову), додайте йогурт, 1 немає. Ложку паприки, 1 немає. Ложку гарам масала, сіль, подрібнений часник, трохи лимонного соку.
профіль & Quot; де Масала
Все це добре перемішайте, щоб кожен шматочок курки був покритий йогуртом з великою кількістю спецій. Затягніть миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 1 час.
профіль & Quot; де Масала
Замариновані шматочки курки надіньте на бамбукові шпажки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
профіль & Quot; де Масала
Дрібно порубати цибулю, відправте його в сковороду з розігрітим рослинним маслом, до нього додайте подрібнений часник і імбир. Всипте спеції: залишилися паприку і гарам масала, перець чилі, kurkumu і koriandr. Перемішайте.
профіль & Quot; де Масала
Через пару хвилин додайте в сковороду томатний соус, влийте вершки і воду. Перемішайте і уварюють на повільному вогні приблизно 10 хвилин.
профіль & Quot; де Масала
За цей час наші курячі шашлички запеклася. Зніміть шматочки курки з шпаг і відправте в підготовлений пряний соус.
профіль & Quot; де Масала
Перемішайте потримайте на повільному вогні пару хвилин.
профіль & Quot; де Масала
Подавати ароматну курочку можна з будь-яким гарніром: з макаронами, каси, картопляним пюре. У кожному разі буде смачно і ситно.

Схожі рецепти