Сендвіч з куркою «тікка масала»

Сендвіч з куркою «тікка масала»
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Звичайний сендвіч може заграти новими фарбами, вам тільки потрібно буде трохи змінити склад. Додати чогось особливого. Якщо ви губитеся в варіантах, то краще візьміть цей рецепт. Читайте!

опис приготування:

тут описано, як приготувати сендвіч з куркою "; Тікка масала ";. Вийшло змішання англійської кухні з індійської. Начебто, знайомий смак і блюдо, але все-таки з незвичайними нотками індійської кухні: в міру гостре і солодке. Завдяки маринаду грудка стане соковитою, а цього так завжди не вистачає в сухих закусках.

  • Куряча грудка— 200 грам
  • грецький йогурт— 3 Ст. ложки
  • каррі— 1 Ст. ложка
  • буряковий сік— 1 Ст. ложка
  • лимон— 0,5 штуки
  • хліб— 4 скибочки
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Червоний перець пластівцями— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,75 чайних ложки
  • Тростинний цукор— 1 Чайна ложка
  • мед— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 1 Чайна ложка
  • цукор білий— 0,25 чайних ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • помідор— 0,5 штуки
  • огірок— 0,5 штуки
  • Latuk, лист— 2 штуки
Сендвіч з куркою 1. Для початку курку наріжте невеликими шматочками і зробіть маринад. змішайте йогурт, каррі, паприка, перець сік буряка і лимона, мед, олія, тростинний цукор і сіль. Перемішайте грудку з маринадом і залиште в холодильнику на 1 час.

Сендвіч з куркою 2. Після цього обсмажте курку на сковороді протягом 4 хвилин, іноді перемішуючи.

Сендвіч з куркою 3. Потім скибочки хліба змастіть сіллю і цукром, а потім обсмажте їх у вершковому маслі з кожного боку по 2 хвилини.

Сендвіч з куркою 4. Далі на два нижніх скибочки хліба викладете латук, нарізаний помідор і огірок.

Сендвіч з куркою 5. Потім додайте шматочки курки. Закрийте сендвіч шматочком хліба. Смачного!

Схожі рецепти

«тікка масала» з куркою

«тікка масала» з куркою

тікка масала — це страва індійської кухні з невеликих шматочків м'яса, які смажаться в соусі з каррі. Курочка в пряному вершковому соусі — це щось! Варто спробувати! опис приготування: Блюдо сподобається тим, хто не любить сильно гостре, але все-таки поважає гру смаків. вивчіть, як приготувати...

читати далі
Курка «тікка Масала» (майстер клас)

Курка «тікка Масала» (майстер клас)

Профіль & Quot; де Масала" - це дуже яскраве і насичене блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру, вірніше - до якого підійде будь-який гарнір. Тепер ви ніколи не скажете, що курка суха і без смаку. опис приготування: Дуже часто від своїх подруг я чую, що куряча грудка підходить тільки для сала...

читати далі
Тікка Масала

Тікка Масала

Тікка Масала - страва індійської кухні, шматочки (тікка) смаженої курки з каррі в соковитому соусі червоного або оранжевого кольору на основі помідорів і перцю. соус, як правило, кремовий, злегка пряний. опис приготування: Історія походження цієї страви спірна. Блюдо дійсно індійської кухні, ...

читати далі
Чай «масала» з молоком

Чай «масала» з молоком

Коли на вулиці холодно або ллє дощ, можна зігрітися тарілочкою гарячого супу, а якщо їсти не хочеться, то випийте смачного гарячого чаю. розповім, як приготувати чай «масала» з молоком. опис приготування: Такий чай продається в пакетиках, проте не купую його ніколи, тому як його з легкістю мож...

читати далі
Ferry Масала

Ferry Масала

ви, напевно, здивуєтеся, але на цей раз ми нічого їсти не будемо. Чи не тому, що неїстівне. Просто цю приправу не їдять в чистому вигляді. ось, як приготувати гарам Масалов, ароматну суміш спецій. опис приготування: Ця індійська приправа не може залишитися непоміченою у доброї господині, оскіл...

читати далі