Рецепт Сендвіч з куркою «тікка масала» фото

Сендвіч з куркою «тікка масала»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча грудка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Сандвіч
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Звичайний сендвіч може заграти новими фарбами, вам тільки потрібно буде трохи змінити склад. Додати чогось особливого. Якщо ви губитеся в варіантах, то краще візьміть цей рецепт. Читайте!

Опис приготування:

Тут описано, як приготувати сендвіч з куркою"Тікка масала" . Вийшло змішання англійської кухні з індійської. Начебто, знайомий смак і блюдо, але все-таки з незвичайними нотками індійської кухні: в міру гостре і солодке. Завдяки маринаду грудка стане соковитою, а цього так завжди не вистачає в сухих закусках.

  • Куряча грудка - 200 грам
  • Грецький йогурт - 3 Ст. Ложки
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Буряковий сік - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Хліб - 4 скибочки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
  • Тростинний цукор - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Цукор білий - 0, 25 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Помідор - 0, 5 штуки
  • Огірок - 0, 5 штуки
  • Latuk, лист - 2 штуки
сендвіч з куркою
1. Для початку курку наріжте невеликими шматочками і зробіть маринад. Змішайте йогурт, каррі, паприка, перець сік буряка і лимона, мед, олія, тростинний цукор і сіль. Перемішайте грудку з маринадом і залиште в холодильнику на 1 час.
сендвіч з куркою
2. Після цього обсмажте курку на сковороді протягом 4 хвилин, іноді перемішуючи.
сендвіч з куркою
3. Потім скибочки хліба змастіть сіллю і цукром, а потім обсмажте їх у вершковому маслі з кожного боку по 2 хвилини.
сендвіч з куркою
4. Далі на два нижніх скибочки хліба викладете латук, нарізаний помідор і огірок.
сендвіч з куркою
5. Потім додайте шматочки курки. Закрийте сендвіч шматочком хліба. Смачного!

Схожі рецепти