Кукурудзяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Моя сім'я вже звикла, що я часто експериментую з випічкою. Пробую цікаві рішення і поєднання. Так що ділюся з вами новим для мене рецептом. Дуже корисним і смачним.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати кукурудзяну печиво, а точніше воно буде зроблено з кукурудзяної муки. Я вже давно запаслася цим інгредієнтом. Крім усього, ми не будемо використовувати яйця, але додамо молоко. Якщо ви хочете зробити веганські варіант, то замініть його на воду. І ще в складі будуть корисні насіння кмину.
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Заголовок Бондюель - 110 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Молоко - 110 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки

Куркуму і обидва види борошна кілька разів просійте через сито.

До сухих інгредієнтів додайте сіль, цукор і розпушувач. Все перемішайте.

Потім внесіть кмин і масло. Ще раз перемішайте.

Трохи підігрійте молоко. Влийте його в суміш. Замішайте тісто.

Розкачайте тісто завтовшки в 3-4 мм.

Потім розріжте його по довільній формі. Я вибрала невеликими квадратиками.

У духовці при 180 градусах випікайте кукурудзяна печиво 15 хвилин на пергаментному папері. Приємного чаювання!