Рецепт Кукурудзяне печиво фото

Кукурудзяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Моя сім'я вже звикла, що я часто експериментую з випічкою. Пробую цікаві рішення і поєднання. Так що ділюся з вами новим для мене рецептом. Дуже корисним і смачним.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім вам, як приготувати кукурудзяну печиво, а точніше воно буде зроблено з кукурудзяної муки. Я вже давно запаслася цим інгредієнтом. Крім усього, ми не будемо використовувати яйця, але додамо молоко. Якщо ви хочете зробити веганські варіант, то замініть його на воду. І ще в складі будуть корисні насіння кмину.

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Заголовок Бондюель - 110 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Молоко - 110 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
кукурудзяне печиво - фото крок 1
Куркуму і обидва види борошна кілька разів просійте через сито.
кукурудзяне печиво - фото крок 2
До сухих інгредієнтів додайте сіль, цукор і розпушувач. Все перемішайте.
кукурудзяне печиво - фото крок 3
Потім внесіть кмин і масло. Ще раз перемішайте.
кукурудзяне печиво - фото крок 4
Трохи підігрійте молоко. Влийте його в суміш. Замішайте тісто.
кукурудзяне печиво - фото крок 5
Розкачайте тісто завтовшки в 3-4 мм.
кукурудзяне печиво - фото крок 6
Потім розріжте його по довільній формі. Я вибрала невеликими квадратиками.
кукурудзяне печиво - фото крок 7
У духовці при 180 градусах випікайте кукурудзяна печиво 15 хвилин на пергаментному папері. Приємного чаювання!

Схожі рецепти