Ковбойське печиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити ковбойське печиво в домашніх умовах. І навіть не питайте, звідки така назва, - в одному радянському журналі так назвали, а наші господині запам'ятали. Смачно!
Такий рецепт приготування ковбойського печива відомий досить давно, але я ось його спробував зробити недавно. Правда, робив порцію побільше, - тому збільшив кількість інгредієнтів, - 4 яйця, 4 склянки борошна, і т.Д. Ви ж на пробу можете зробити маленьку пробу, як в рецепті написано. Але у мене немає сумнівів, - вам захочеться ще!
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вівсяні пластівці - 1.5 склянки
- Шоколад - 180 грам
- Кокосова стружка - 3 Ст. Ложки (можна брати кунжут)
- Горіхи - 180 грам
1. Масло розтоплюємо на паровій бані або в мікрохвильовці. Змішаємо до однорідності яйця, цукор і масло.
2. Мука харчування, соду і розпушувач. Перемішаємо, щоб не залишилося грудочок. Далі до тесту додаємо кокосову стружку, вівсянку, подрібнені горіхи і шматочки шоколаду. Перемішаємо до однорідності.
3. Випікаємо при 180 градусах в духовці приблизно 15-20 хвилин. Коли печеньки зарум'яняться, - можна діставати.
4. Готово! Смачного!