Рецепт Ковбойське печиво фото

Ковбойське печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад, Горіхи
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Десерти, Печиво

Хочу вам розповісти, як зробити ковбойське печиво в домашніх умовах. І навіть не питайте, звідки така назва, - в одному радянському журналі так назвали, а наші господині запам'ятали. Смачно!

Такий рецепт приготування ковбойського печива відомий досить давно, але я ось його спробував зробити недавно. Правда, робив порцію побільше, - тому збільшив кількість інгредієнтів, - 4 яйця, 4 склянки борошна, і т.Д. Ви ж на пробу можете зробити маленьку пробу, як в рецепті написано. Але у мене немає сумнівів, - вам захочеться ще!

  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вівсяні пластівці - 1.5 склянки
  • Шоколад - 180 грам
  • Кокосова стружка - 3 Ст. Ложки (можна брати кунжут)
  • Горіхи - 180 грам
ковбойське печиво - фото крок 1
1. Масло розтоплюємо на паровій бані або в мікрохвильовці. Змішаємо до однорідності яйця, цукор і масло.
ковбойське печиво - фото крок 2
2. Мука харчування, соду і розпушувач. Перемішаємо, щоб не залишилося грудочок. Далі до тесту додаємо кокосову стружку, вівсянку, подрібнені горіхи і шматочки шоколаду. Перемішаємо до однорідності.
ковбойське печиво - фото крок 3
3. Випікаємо при 180 градусах в духовці приблизно 15-20 хвилин. Коли печеньки зарум'яняться, - можна діставати.
ковбойське печиво - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти