Рецепт Котлети з курки з паприкою фото

Котлети з курки з паприкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Часник, Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Котлети

Сьогодні хочу поділиться з вами рецептом котлет. Цей рецепт має великий плюс, в ньому немає хліба або сухарів, а тільки паприка і сир, цибуля, часник і спеції. Ароматні і дуже смачні котлетки!

Ці котлети можна сміливо запікати в духовці, таким чином отримаєте більш дієтичний варіант. А щоб дізнатися, як приготувати котлети з курки з паприкою, загляньте в мій рецепт! Я поклала одну велику перчин, якщо ваш перчик меншого розміру, то сміливо кладіть два штуки, буде тільки смачніше! Я сподіваюся, вам вони сподобаються так само, як і мені. Хай щастить!

  • Паприка - 1-2 штук
  • Куряче філе - 2 штуки (половинки)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чилі мелений - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Коріандр мелений - За смаком
котлети з курки з паприкою - фото крок 1
Підготуйте продукти, спеції. Приступимо!
котлети з курки з паприкою - фото крок 2
Вимийте куряче філе, для котлет досить двох великих половинок грудки, поріжте їх на великі шматочки, покладіть в чашу подрібнювача. Додайте очищений цибулю і часник, сіль. Подрібніть. Можна скористатися м'ясорубкою.
котлети з курки з паприкою - фото крок 3
До курячого фаршу додайте спеції, їх кількість регулюйте на свій смак.
котлети з курки з паприкою - фото крок 4
Додайте терту паприку і сир (я терла на крупній тертці), борошно. Перемішайте дуже ретельно фарш.
котлети з курки з паприкою - фото крок 5
Фарш для котлет готовий. Змочіть трохи руки, набирайте фарш столовою ложкою і мокрими руками катайте кульки, пріплюсківайте.
котлети з курки з паприкою - фото крок 6
Смажте котлети на середньому вогні під кришкою. Переверніть і обсмажте з іншого боку.
котлети з курки з паприкою - фото крок 7
Котлети їх курки з паприкою готові! Вони мають гарний золотисто-помаранчевий колір, спасибі SOKU Паприка. Пригощайтеся!

Схожі рецепти