Класичне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 40 хв.
У моєму кулінарному арсеналі вже давненько"оселився" чудовий рецепт класичного пісочного печива. Якщо ви не пробували готувати такі печенюшки будинку, дуже рекомендую, адже це так просто.
Опис приготування:
Розповім, як приготувати класичне пісочне печиво. Звичайно ж, якщо хочеться автентичної класики, корицю додавати не варто як і покривати печиво глазур'ю або цукром. У будь-якому випадку із зазначених інгредієнтів виходить чудовий тісто для випічки печива або інших ласощів. Хай щастить!
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 1 Ст. Ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 2 чайних ложки
- Борошно - 3, 5 склянки
Маргарин розтираємо з цукром. Маргарин повинен повністю розм'якшити.
Додаємо два яйця, а також соду, змішану з кефіром, і корицю.
Засипаємо борошно. Ретельно замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і кладемо в морозилку на півгодини.
Розкачуємо тісто в пласт товщиною 1 см. Вирізаємо формочкою печиво бажаної форми.
Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо тісто. Випікаємо 15 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Даємо печінкою охолонути.
Смачного!