Рецепт Класичне пісочне печиво фото

Класичне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 40 хв.

У моєму кулінарному арсеналі вже давненько"оселився" чудовий рецепт класичного пісочного печива. Якщо ви не пробували готувати такі печенюшки будинку, дуже рекомендую, адже це так просто.

Опис приготування:

Розповім, як приготувати класичне пісочне печиво. Звичайно ж, якщо хочеться автентичної класики, корицю додавати не варто як і покривати печиво глазур'ю або цукром. У будь-якому випадку із зазначених інгредієнтів виходить чудовий тісто для випічки печива або інших ласощів. Хай щастить!

  • Маргарин - 200 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Кефір - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - 2 чайних ложки
  • Борошно - 3, 5 склянки
класичне пісочне печиво - фото крок 1
Маргарин розтираємо з цукром. Маргарин повинен повністю розм'якшити.
класичне пісочне печиво - фото крок 2
Додаємо два яйця, а також соду, змішану з кефіром, і корицю.
класичне пісочне печиво - фото крок 3
Засипаємо борошно. Ретельно замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і кладемо в морозилку на півгодини.
класичне пісочне печиво - фото крок 4
Розкачуємо тісто в пласт товщиною 1 см. Вирізаємо формочкою печиво бажаної форми.
класичне пісочне печиво - фото крок 5
Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо тісто. Випікаємо 15 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Даємо печінкою охолонути.
класичне пісочне печиво - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти