Класичне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
У моєму кулінарному арсеналі вже давненько "оселився" чудовий рецепт класичного пісочного печива. Якщо ви не пробували готувати такі печенюшки будинку, дуже рекомендую, адже це так просто.
Розповім, як приготувати класичне пісочне печиво. Звичайно ж, якщо хочеться автентичної класики, корицю додавати не варто як і покривати печиво глазур'ю або цукром. У будь-якому випадку із зазначених інгредієнтів виходить чудовий тісто для випічки печива або інших ласощів. Хай щастить!
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 1 Ст. Ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 2 чайних ложки
- Борошно - 3, 5 склянки
Маргарин розтираємо з цукром. Маргарин повинен повністю розм'якшити.
Додаємо два яйця, а також соду, змішану з кефіром, і корицю.
Засипаємо борошно. Ретельно замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і кладемо в морозилку на півгодини.
Розкачуємо тісто в пласт товщиною 1 см. Вирізаємо формочкою печиво бажаної форми.
Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо тісто. Випікаємо 15 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Даємо печінкою охолонути.
Смачного!