Рецепт Картопляний пиріг на сковороді фото

Картопляний пиріг на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка, Пироги

Картопляний пиріг на сковороді - це класичне блюдо, яке хоч раз в житті готувала кожна господиня. Воно швидке і смачне, тому спробуйте зробити його і ви. Це дуже смачно!

Якщо ви хочете знати, як приготувати картопляний пиріг на сковороді, то просто прочитайте цей рецепт. Він буде корисний тим, хто віддає перевагу простим стравам. Відмінний варіант вечері для всієї родини, не прогадаєте!

  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
картопляний пиріг на сковороді - фото крок 1
Картоплю почистіть від шкірки і натріть на тертці. Ріпчасту цибулю позбавте від лушпиння і нарубати якомога дрібніше. Те ж саме зробіть і з зеленню. Викладіть всі інгредієнти в мисочку, ретельно їх перемішайте.
картопляний пиріг на сковороді - фото крок 2
Тепер черга приготувати заливку для пирога. Для цього в піалку вбийте яйце, додайте сирий білок, покладіть борошно, сіль, перець і будь-які приправи на ваш смак. Все ретельно перемішайте.
картопляний пиріг на сковороді - фото крок 3
Залийте отриманою сумішшю інші інгредієнти, знову ретельно все перемішайте.
картопляний пиріг на сковороді - фото крок 4
На сковорідці розігрійте кілька столових ложок оливкової олії. Викладіть на неї ложкою підготовлену масу для пирога, утрамбуйте і розрівняйте. Накрийте кришкою і смажте п'ятнадцять хвилин.
картопляний пиріг на сковороді - фото крок 5
За допомогою тарілки переверніть пиріг на іншу сторону. Потім посипте його натертим на тертці сиром. Випікайте ще п'ятнадцять хвилин до повної готовності під закритою кришкою.

Схожі рецепти