Рецепт Капуста Чим чи фото

Капуста Чим чи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Кажуть, що жоден кореєць не може прожити і дня без тієї закуски, про яку я хочу вам розповісти. Може бути, ви теж станете її шанувальником після того як спробуєте мій рецепт?

Обов'язково запишіть, як приготувати капусту Чим чи або Кимчи. Її можна порівняти з нашим квашением овочів, але особливість корейських страв - гострота. Тут вона дуже збалансована. Капустяний салат варто подавати до гарячих і гарнірів, наприклад, до риби з пюре. Вона стане ідеальною пікантною ноткою.

  • Білокачанна капуста - 1-1, 5 штуки
  • Сіль - 150 грам
  • Часник - 1 штука
  • Корейська приправа - 1 Ст. Ложка (упаковка)
  • Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 L
капуста Чим чи - фото крок 1
Капусту помийте. Razrezhyte брили половинки або четвертинки.
капуста Чим чи - фото крок 2
У воді розчиніть сіль.
капуста Чим чи - фото крок 3
Капусту залийте соляним розчином на 10-15 годин.
капуста Чим чи - фото крок 4
Через 5 годин капусту переверніть.
капуста Чим чи - фото крок 5
Готову капусту промийте холодною водою.
капуста Чим чи - фото крок 6
Займіться приправою. Chesnok чистий, і пропустіть його через м'ясорубку. Додайте до нього цукор і перець, а також корейську приправу.
капуста Чим чи - фото крок 7
До цієї суміші влийте соляний розчин до стану густої сметани.
капуста Чим чи - фото крок 8
Капусту нашаткуйте. Залийте її заправкою. Утрамбуйте і закрийте кришкою.
капуста Чим чи - фото крок 9
Зберігайте закуску в холодильнику. Приємною дегустації!

Схожі рецепти