Капуста Чим чи
(покроковий рецепт з фото)
Кажуть, що жоден кореєць не може прожити і дня без тієї закуски, про яку я хочу вам розповісти. Може бути, ви теж станете її шанувальником після того як спробуєте мій рецепт?
Обов'язково запишіть, як приготувати капусту Чим чи або Кимчи. Її можна порівняти з нашим квашением овочів, але особливість корейських страв - гострота. Тут вона дуже збалансована. Капустяний салат варто подавати до гарячих і гарнірів, наприклад, до риби з пюре. Вона стане ідеальною пікантною ноткою.
- Білокачанна капуста - 1-1, 5 штуки
- Сіль - 150 грам
- Часник - 1 штука
- Корейська приправа - 1 Ст. Ложка (упаковка)
- Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 2 L

Капусту помийте. Razrezhyte брили половинки або четвертинки.

У воді розчиніть сіль.

Капусту залийте соляним розчином на 10-15 годин.

Через 5 годин капусту переверніть.

Готову капусту промийте холодною водою.

Займіться приправою. Chesnok чистий, і пропустіть його через м'ясорубку. Додайте до нього цукор і перець, а також корейську приправу.

До цієї суміші влийте соляний розчин до стану густої сметани.

Капусту нашаткуйте. Залийте її заправкою. Утрамбуйте і закрийте кришкою.

Зберігайте закуску в холодильнику. Приємною дегустації!