Хліб в мультиварці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Використовуйте максимум можливостей вашої мультиварки - приготуйте смачний і ароматний хліб без дріжджів. Хліб готується з пшеничного і житнього борошна, а також з кефіру. Результат чудовий!
Так як же готується хліб в мультиварці без дріжджів в домашніх умовах? розповідаю, все дуже просто, спершу замішується круте і еластичне тісто, а потім хлібець випікається в мультиварці. Якщо хочете, можете його присипати травами і кмином. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 280 грам
- Борошно житнє - 180 грам
- Кефір - 300 мілілітрів
- Сіль - 5 грам
- Цукор - 20 грам
- Розпушувач - 15 грам
- Кмин - За смаком
У мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
У ємність з кефіром засипаємо суху суміш.
Ретельно перемішуємо лопаткою.
Тепер потрібно замісити тісто і скачати його в кулю. Розміщуємо його в змащену маслом чашу мультиварки, випікаємо в режим "випічка" 50 хвилин.
Смачного!