Гречаний суп класичний
(покроковий рецепт з фото)
Мій ранок з самого дитинства починалося з гарячого супу. Найсмачніший і найкорисніший з них був гречаним. Як для нас сестрою готувала наша мама, так тепер і я готую для своїх дітей. Заходьте, угощаю!
З простого набору продуктів ви з легкістю приготуєте смачний і ситний суп, яким нагодуйте своїх рідних. Гречка - дуже корисна крупа, вона містить в собі багато білка, мінеральні речовини і вітаміни. Гречка смачна і в кашах, і в перших стравах.
Нагадаю, як приготувати гречаний суп класичний. Готуйте з задоволенням смачну і корисну їжу.
- Бульйон м'ясний - 2, 5 L (або вода)
- Крупа гречана - 4 Ст. Ложки
- Картопля - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Пастернак - 30 грам
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Запашний перець горошок - 3 штуки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Додайте в бульйон лавровий лист і запашний перець, доведіть до кипіння. Картопля очистіть, наріжте дрібними кубиками і додайте в бульйон. Варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин.
Гречану крупу переберіть і промийте в прохолодній воді, додайте її в суп.
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Для засмажкою очистіть моркву, цибуля і пастернак. Дрібно наріжте і пасеруйте до золотистого кольору на повільному вогні протягом 5 хвилин. Додайте в суп і варіть 5 хвилин.
Дрібно нарубати зелень, додайте її в суп, сіль за смаком, зніміть з вогню і дайте настоятися пару хвилин.
Смачного!