Гречаний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Гречка не часто застосовується для приготування десертів. Це один з вдалих експериментів. Пудинг виходить дуже смачним, готується швидко і просто.
Для приготування гречаного пудингу спочатку відваріть крупу в розсипчасту кашу. Потім змішайте її з маслом, ваніліном, жовтками, цукром і подрібніть в чаші блендера. Додайте збиті вершки і запечіть в духовці або в пароварці. Готовий пудинг викладіть, полийте сметаною і подайте на стіл. Смачного!
- Гречана крупа - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
Відваріть крупу в розсипчасту гречану кашу і висипте її в чашу блендера. Додайте масло, щіпку ваніліну, жовтки і цукор і подрібніть.
Вмішайте збиті білки.
Потім пудинг розкладіть по формах і запечіть в духовці 20 хвилин при 170 градусах.
Або приготуйте в пароварці протягом 25 хвилин. Так пудинг вийде трохи ніжніше. Потім викладіть його на блюдо, полийте сметаною і подайте на стіл.