Рецепт Гречаний пудинг фото

Гречаний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи , Гречка
Без глютену
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гречка не часто застосовується для приготування десертів. Це один з вдалих експериментів. Пудинг виходить дуже смачним, готується швидко і просто.

Опис приготування:

Для приготування гречаного пудингу спочатку відваріть крупу в розсипчасту кашу. Потім змішайте її з маслом, ваніліном, жовтками, цукром і подрібніть в чаші блендера. Додайте збиті вершки і запечіть в духовці або в пароварці. Готовий пудинг викладіть, полийте сметаною і подайте на стіл. Смачного!

  • Гречана крупа - 100 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
гречаний пудинг - фото крок 1
Відваріть крупу в розсипчасту гречану кашу і висипте її в чашу блендера. Додайте масло, щіпку ваніліну, жовтки і цукор і подрібніть.
гречаний пудинг - фото крок 2
Вмішайте збиті білки.
гречаний пудинг - фото крок 3
Потім пудинг розкладіть по формах і запечіть в духовці 20 хвилин при 170 градусах.
гречаний пудинг - фото крок 4
Або приготуйте в пароварці протягом 25 хвилин. Так пудинг вийде трохи ніжніше. Потім викладіть його на блюдо, полийте сметаною і подайте на стіл.

Схожі рецепти