Горіхові трубочки
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, розсипчасті і з відмінною горіховою начинкою, ці трубочки підкорять ваших рідних. А найголовніше те, що продуктів для їх приготування потрібно дуже мало і вони завжди є на вашій кухні.
Смачні, хрусткі трубочки з горіховою начинкою підкорять всіх. Ваших рідних своїм смаком, а вас - простотою приготування. Дуже зручний простий і економний рецепт. Адже інгредієнти для тіста прості і завжди знайдуться на вашій кухні.
Дивіться, як приготувати горіхові трубочки.
- Рослинна олія - 150 мілілітрів (без запаху)
- Вода - 150 мілілітрів
- Горіхи - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Борошно пшеничне - 400 грам
Наливаємо в невелику каструльку воду і рослинне масло, доводимо до кипіння і відставляємо в сторону, нехай охолоне.
Потім в теплу суміш починаємо підсипати муку і замішуємо гладке і еластичне тісто. Муки може знадобитися трохи менше, дивіться по консистенції тесту. Воно не повинно бути занадто тугим.
Для начинки можна брати будь-які горіхи, ще смачніше буде, якщо ви змішайте кілька сортів горіхів. Очищені горіхи подрібнюємо качалкою або в блендері до потрібної вам ступеня.
Додаємо до горіхів цукор. Частина цукру можна замінити медом, тоді начинка не буде розсипатися і вам буде простіше загортати її в тісто.
Розкачуємо тісто якомога тонше, приблизно 3 мм і нарізаємо на прямокутники розміром 10 з 5 см.
На край прямокутника викладаємо горіхову начинку і звертаємо тісто в трубочку.
Викладаємо трубочки на деко на невеликій відстані один від одного.
І випікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 25.
Остигнули трубочки посипаємо цукровою пудрою.