Дієтичні пельмені з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
У традиційному вигляді пельмені завжди вважалися блюдом з фаршу саме червоного м'яса. Але пельмені з начинкою з м'яса дієтичної птиці насправді навіть смачніше, не кажучи вже про їх корисності.
Тут я розповім, як приготувати дієтичні пельмені з індичкою просто і смачно. Подавайте їх в обід, зі сметанкою, наприклад. Впевнена, всі будуть в захваті!
- Філе індички - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Базилік сушений - За смаком
- Перець духмяний - За смаком
- Перець чилі - За смаком
- Масло рослинне - 10 мілілітрів
- Борошно з твердих сортів пшениці - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Вода - 50 мілілітрів
Для початку змішайте просіяне борошно з яйцем і водою. Вимішуйте тісто до того моменту, поки воно перестане липнути до рук. З 15-20 хвилин відправте його в холодильник.
Для приготування начинки злегка обсмажте подрібнені цибулю, сантиметр перцю чилі і часник. Додайте до суміші овочів дрібно нарізане філе індички, обсмажуйте суміш до готовності. Не забудьте додати спеції за смаком. Тим часом тісто розкачати в тонкий пласт і склянкою виріжте невеликі кола для пельменів. На кожен з них викладіть трохи готової начинки.
Краї тесту з'єднайте по типу вареників, а їх кінці з'єднайте в традиційну форму пельмені. Варіть готові вироби в киплячій підсоленій воді протягом 7-8 хвилин, а потім гарячими подавайте їх до столу. Смачного!