«чарівний» пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг виходить ніжним і дуже смачним! чарівний тому, що під час випічки тісто саме розділяється на три шари - бісквіт, вершки і пудинги.
У народі ця випічка ще відома як "розумне" тістечко. Я, як велика любителька всього шоколадного, дуже люблю саме цей варіант. Любителі ніжних шоколадних десертів неодмінно оцінять його смак. У процесі випікання тісто розшаровується на три шари. Верх - це повітряний бісквіт, середина нагадує заварний крем, серія - це ніжний пудинг. Приготувати "чарівний" пиріг дуже просто, головне - знати всі тонкощі приготування, про які я вам зараз і розповім.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Какао-порошок - 30 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Ванілін - 1 грам
- Сіль - 1 щіпка
Відокремте жовтки від білків. Додайте до них цукор і ванілін.
Влийте розтоплене і охолоджене вершкове масло і воду.
Насипте борошно і какао. Перемішайте все до зникнення грудочок.
Форму змастіть маслом і присипте дно і боки борошном. Вилийте тісто. Випікайте пиріг при температурі 160 градусів близько години.